«Torpet kjendis»-Ingeborg:

- Nyforelsket under innspilling

«Torpet kjendis»-deltakeren avslører at hun snart får seg samboer.

TV-TRIO: Ingeborg Myhre, Erik Anders Sæter og Eli Kari Gjengedal utgjør «Torpet kjendis» denne sesongen. Foto: Øyvind Ganesh Eknes / TV 2
TV-TRIO: Ingeborg Myhre, Erik Anders Sæter og Eli Kari Gjengedal utgjør «Torpet kjendis» denne sesongen. Foto: Øyvind Ganesh Eknes / TV 2 Vis mer
Publisert

I 2019 kom nyheten om at «Lotto»- programleder, «Torpet kjendis»-deltaker og tidligere værdame Ingeborg Myhre (47) skulle skilles.

Hun hadde da vært gift med australske Ryan Ludlow (42) siden 2014.

I mai i fjor, rett før «Torpet kjendis»-innspillingen, avslørte imidlertid Myhre til Se og Hør at hun har funnet lykken på ny med Brian Skotnes (50), som er innsatsleder i Oslo politidistrikt.

- Det er veldig hyggelig. Vi har snart vært sammen i ett år, så nå leter vi etter hus sammen. Vi flytter sammen i år, røper den 47 år gamle TV-profilen til Dagbladet.

KASTER KLÆRNE: De andre deltakerne reagerer når Ørnulf Høyer kaster klærne for en vask i nærheten av dem på «Farmen kjendis». Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Klipp & Manus: Klaus Fjellro. Vis mer

- Felte tårer

Myhre bor i Bærum, og med tanke på skolegang for ett av hennes to barn, blir paret etter all sannsynlighet værende i nettopp Bærum.

Hennes «nye» flamme har tre barn fra før av, men eldre enn hennes egne barn.

LYKKELIGE FORTSATT: Ingeborg Myhre og kjæresten Brian Skotnes sto fram som kjærester i mai i fjor. Nå flytter de snart sammen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
LYKKELIGE FORTSATT: Ingeborg Myhre og kjæresten Brian Skotnes sto fram som kjærester i mai i fjor. Nå flytter de snart sammen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

Da «Torpet kjendis»- innspillingen fant sted i fjor vår hadde de to vært sammen i bare tre måneder. Det var ikke bare lett, erkjenner Myhre, som deltok i den aller første «Farmen kjendis»-sesongen, i 2017.

- Det var det som var så tungt denne gangen. Forrige gangen var det barna jeg lengtet etter, nå var det Brian. Jeg var nyforelsket under TV-innspillingen. Jeg felte noen tårer der inne overfor Eli Kari (Gjengedal, 51, journ.anm.), bedyrer hun.

Passet barna

Mens «Torpet kjendis» pågikk og 47-åringen var borte, fikk hennes veldig nye kjæreste ansvaret med å passe barna.

- Snakk om å gå fra nyforelskelse til skikkelig hverdag! Jeg bare håpet at jeg hadde en kjæreste også da jeg var ute igjen, sier hun og ler.

- Ja, var det såpass?

- Ja, det krever jo mye, det krever sin mann å stå i det. Men han taklet det med glans. Han har jo en ekstremt krevende jobb også. Dette er bare ekte kjærlighet.

SNAKKER IKKE: Lina Adampour valgte å trekke seg fra «Farmen Kjendis» etter kommentarer og vitser fra Ørnulf Høyer. I søndagens episode må storbonden svare for seg. Video: Rød Løper/ TV 2 Vis mer

- Så hvordan var det å se ham igjen da du kom ut?

- Det var veldig hyggelig. Men det var en rar sommer, for jeg var jo borte en stund. Og så kom jeg ut mens han var syk. Etter det dro jeg på ferie med mine barn og han seinere med sine. Vi så hverandre ikke på kjempelenge. Det der skal ikke skje igjen, forteller «Torpet kjendis»-Ingeborg til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer