<strong>I SORG:</strong> Ian Ziering (til venstre), som spilte sønnen til Jed Allan (til høyre) i «Beverly Hills 90210», er i sorg etter å ha mistet nok en kollega fra tv-serien. Her er de to avbildet i en scene fra serien. Foto: NTB Scanpix
I SORG: Ian Ziering (til venstre), som spilte sønnen til Jed Allan (til høyre) i «Beverly Hills 90210», er i sorg etter å ha mistet nok en kollega fra tv-serien. Her er de to avbildet i en scene fra serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jed Allan:

Nytt «90210»-dødsfall

En uke etter Luke Perrys bortgang, har nok en skuespiller fra serien mistet livet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke gikk skuespiller Luke Perry, kjent fra blant annet «Beverly Hills 90210» bort. Han ble bare 52 år gammel.

Nå har nok et dødsfall rammet gjengen fra den populære 90-tallsserien. Jed Allan, som spilte rollen som Rush Sanders, ble 84 år gammel. Allans sønn, Rick Brown, meldte om dødsfallet på Facebook lørdag, der han skrev at faren døde fredfullt med familien rundt seg.

Allan har ifølge People hatt flere store roller i amerikanske såpeserier, deriblant Don Craig i «Days of Our Lives» og C.C. Capwell i «Santa Barbara».

- Han vil bli savnet

I «Beverly Hills 90210» spilte han som nevnt rollen som Rush Sanders, faren til Steve Sanders, spilt av Ian Ziering (54).

Ziering uttrykker sin sorg over kollegaens bortgang i et innlegg på Instagram.

- Så trist å høre at vi har mistet nok en 90210-skuespiller. Jeg hadde gleden av å spille med Jed Allan fra 1994 til 1999. Han spilte Rush Sanders, Steves far. En flott mann å jobbe med, han vil bli savnet, skriver han til et bilde av de to.

Allan etterlater seg sønnene Mitch, Dean og Rick, som han hadde med kona Toby Brown, som døde i 2001.

To dødsfall på én uke

Nyheten om Allans dødsfall kommer som nevnt bare en uke etter at Luke Perry døde som følge av et massivt slag.

52-åringen fikk et slag onsdag morgen for to uker sida. TMZ skrev at tilstanden hans var uklar, og Perrys representanter bekreftet overfor Variety at 52-åringen lå på sykehuset for videre observasjon.

Det skulle altså vise seg at tilstanden hans var dårlig. En av hans representanter sa til TMZ at legene iherdig forsøkte å redde hans liv, men at skadene skal ha vært for store.

Flere tok til sosiale medier med kondolanser etter at dødsfallet ble kjent. Mange fans skrev at de er knust etter nyheten ble kjent, mens flere Hollywood-profiler delte rørende hyllester - deriblant «Beverly Hills 90210»-stjernene.

«Kjæreste Luke. Jeg kommer for alltid til å nyte de flotte minnene vi to har delt sammen de siste 30 åra. Må reisen din videre berikes av flotte sjeler som har gått bort før deg, akkurat som du har gjort for de du nå etterlater deg», skrev Ziering på Instagram, til et bilde av de to.

DØD: Luke Perry (52) er død. For to uker sida uke ble han lagt inn på sykehus etter å ha fått slag. Slik ble han en superstjerne. Foto: Fox Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer