Prins George fyller år:

Nytt bilde vekker oppsikt

Den unge prinsen fyller 8 år i dag. I den anledning har kongehuset delt et nytt portrett.

BURSDAG: Prins George, sønn av prins William og hertuginne Kate, fyller åtte år. Foto: Hertuginnen av Cambridge / REUTERS / NTB
BURSDAG: Prins George, sønn av prins William og hertuginne Kate, fyller åtte år. Foto: Hertuginnen av Cambridge / REUTERS / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I dag, torsdag 22. juli, er det 8 år siden prins William (39) og hertuginne Kates (39) ble foreldre for første gang.

Prins George (8) ble født med St. Mary's Hospital i London, og kort tid seinere sto hertugparet på sykehustrappa for å vise fram den lille for verden.

Selve bursdagen pleier de å feire med nær familie – men det hører heller ikke sjeldenheten til at de deler nye bilder for anledningen. Det har de også gjort i år.

Overrasker

Prins William og hertuginne Kate har i år delt et nytt portrett av bursdagsbarnet, blant annet på Instagram.

Bildet, som ble delt onsdag kveld, viser prins George iført et par blå shorts og en blå skjorte med oransje striper, mens den unge prinsen smiler fra øre til øre.

Ved bildet har hertugparet skrevet følgende:

«Fyller åtte (!) i morgen».

Følgerne har også benyttet muligheten til å gratulere den unge prinsen med dagen, men flere har i tillegg sett seg nødt til å ytre sin mening.

Bildet har nemlig fått flere til å sperre opp øynene, og det er et tilsynelatende samstemt kommentarfelt som mener at prins George er slående lik sin far, prins William, på bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer