Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Lene Alexandra Øien:

Nytt brudd for Lene Alexandra Øien

Lykken tok slutt etter noen få måneder for den norske fitness-utøveren.

FORHOLDET OVER: Lene Alexandra Øien bekrefter at forholdet mellom henne og Stian Lindblad har tatt slutt. Foto: Tor Lindseth
FORHOLDET OVER: Lene Alexandra Øien bekrefter at forholdet mellom henne og Stian Lindblad har tatt slutt. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I midten av juni kunne TV-profil og fitness-coach Lene Alexandra Øien (35) fortelle at hun hadde blitt kjæreste med Stian Lindblad (40).

Det gjorde hun i et innlegg på Instagram.

Nå kan Lene Alexandra bekrefte overfor Dagbladet at forholdet ble kortvarig. Et knapt halvår etter at de ble kjent i april, har de to gått hvert til sitt:

- Jeg klarer ikke å sjonglere både karriere og forhold. Stian fortjener noen som har tid til ham og kan gi han den kjærlighet og omsorg han trenger. Jeg velger å fokusere på karrieren framfor kjærligheten nok en gang, sier hun.

GJENNOMTRENT: - Jeg har bedre rumpe nå enn da jeg var 16, det er jo helt sykt at det går an, sier Lene Alexandra om seg selv etter lang tid med beinhard trening. Vis mer

Har funnet sin begrensning

De par siste åra har Øien gjort det skarpt innenfor bikinifitness, i tillegg til å starte selskapet LA Lifestyle, som er et trenings-, kostholds- og livsstilskonsept.

Overfor Dagbladet understreker 35-åringen at hun bare har gode ord å komme med om ekskjæresten, men at tiden altså ikke strekker helt til.

- Stian er en fin fyr og jeg har ingenting vondt å si om han. Jeg innrømmer at det er krevende å bygge opp selskapet LA Lifestyle og tidvis lede opp mot 50 personer. Samtidig som det viktig for meg å ha stolthet i yrket mitt og levere gode resultater for våre kunder. Hvis ikke sover jeg ikke om natta, sier hun, og legger til:

- Dette er viktigere for meg enn å leve opp til samfunnets ideal med mann og barn. Jeg ser at jeg dessverre ikke klarer å levere det jeg føler jeg burde levere i et forhold. Jeg har funnet min begrensning.

Ladet opp til NM i bikinifitness

Da Lene Alexandra Øien og Stian Lindblad møttes denne våren, fant de tonen over sin felles interesse for trening. Deres første «date» fant faktisk sted i treningsstudio:

- Han var bedre enn jeg trodde, og utfordret meg på en ærlig og direkte måte. Dessuten er han veldig snill og omsorgsfull, i tillegg til at vi har felles interesser og kommuniserer godt. Vi har vært et par siden vi møttes på gymmet den dagen, sa Øien til Dagbladet i sommer.

Tidligere i høst stilte 35-åringen i NM i bikinifitness, der hun tok henholdsvis tredje- og fjerdeplass i klassene «Bikini Fitness Master» og «Bikini Fitness - 160».

Før hun skulle i ilden på podiet på Chateau Neuf i Oslo, var Dagbladet med henne og hennes daværende kjæreste på trening.

- Det er godt å være sammen med en som vet hva det betyr å satse på dette, og som forstår at humøret kan variere litt når jeg er i konkurransemodus, sa Øien den gang.

Samtidig understreket duoen at de hadde mer til felles enn trening:

- Vi har de samme interessene. Vi har samme humor og liker å snakke om og gjøre de samme tingene. Det er ingen som føler at de bestemmer noen ting. Vi har det veldig gøy, la hennes daværende kjæreste til.

MAGEØVELSER: Lene Alexandra Øien er personlig trener, og viser deg her noen øvelser for hvordan du kan fjerne feriefettet. Video: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

Andre brudd i år

Lene Alexandra Øien har skapt overskrifter med privatlivet sitt flere ganger i år. I februar bekreftet hun overfor Dagbladet at hun og hennes daværende kjæreste, Børge Kraft-Pettersen, hadde gått fra hverandre for tredje gang.

I mai sa hun for øvrig til «God Kveld Norge» at hun trivdes med singellivet.

- Frihet er en av mine viktigste verdier, og da sier det seg selv at jeg ikke har så mye tid til overs for en mann.

Satsningen på en karriere som personlig trener, mentaltrener og foredragsholder begynte etter at Øien bestemte seg for å ta grep om sitt dårlige selvbilde i 2008.

I et intervju med Seohør.no i 2016, kom hun inn på at det å trene bikinifitness også kan være en utfordring mentalt:

- Det er en stor utfordring for mange å skulle gå opp og ned i vekt slik vi gjør i forhold til konkurranse. Noen går opp 10 kg bare en uke etter konkurranse, og det kan være en påkjenning mentalt, fortalte hun den gang.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!