Lene Alexandra Øien:

Nytt brudd for Lene Alexandra Øien

Lykken tok slutt etter noen få måneder for den norske fitness-utøveren.

FORHOLDET OVER: Lene Alexandra Øien bekrefter at forholdet mellom henne og Stian Lindblad har tatt slutt. Foto: Tor Lindseth
FORHOLDET OVER: Lene Alexandra Øien bekrefter at forholdet mellom henne og Stian Lindblad har tatt slutt. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I midten av juni kunne TV-profil og fitness-coach Lene Alexandra Øien (35) fortelle at hun hadde blitt kjæreste med Stian Lindblad (40).

Det gjorde hun i et innlegg på Instagram.

Nå kan Lene Alexandra bekrefte overfor Dagbladet at forholdet ble kortvarig. Et knapt halvår etter at de ble kjent i april, har de to gått hvert til sitt:

- Jeg klarer ikke å sjonglere både karriere og forhold. Stian fortjener noen som har tid til ham og kan gi han den kjærlighet og omsorg han trenger. Jeg velger å fokusere på karrieren framfor kjærligheten nok en gang, sier hun.

Har funnet sin begrensning

De par siste åra har Øien gjort det skarpt innenfor bikinifitness, i tillegg til å starte selskapet LA Lifestyle, som er et trenings-, kostholds- og livsstilskonsept.

Overfor Dagbladet understreker 35-åringen at hun bare har gode ord å komme med om ekskjæresten, men at tiden altså ikke strekker helt til.

- Stian er en fin fyr og jeg har ingenting vondt å si om han. Jeg innrømmer at det er krevende å bygge opp selskapet LA Lifestyle og tidvis lede opp mot 50 personer. Samtidig som det viktig for meg å ha stolthet i yrket mitt og levere gode resultater for våre kunder. Hvis ikke sover jeg ikke om natta, sier hun, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer