Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Kjendis søker kjæreste»:

Nytt hinder for TV 2s kjendissatsing. Skjulte hemmelig kjæreste

- Produksjonen ble ikke glade, forteller Dennis Vareide (28).

EKSER: Det blir mye følelser når Dennis Vareide går på date med Katrine Olset Rikoll, som egentlig er ekskjæresten hans, i «Kjendis søker kjæreste». Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

OBS! Denne artikkelen inneholder spoilere for tv-programmet «Kjendis søker kjæreste», med mindre du abonnerer på TV 2s strømmetjeneste.

I utgangspunktet skulle TV 2s nysatsing, «Kjendis søker kjæreste», følge fem single kjendiser i jakten på kjærligheten: Frank Løke (39), Ida Fladen (33), Dennis Vareide (28), Lilli Bendriss (73) og Glenn Jensen (31).

Da programmet hadde premiere mandag kveld, glimret imidlertid én av dem med sitt fravær. Nedjusteringen er langt fra det eneste klusset som har oppstått i kulissene før premieredatoen.

Det startet altså med at TV 2 valgte å avbryte samarbeidet med Frank Løke, som følge av konflikten som oppsto etter «Skal vi danse»-utkastelsen.

Omrokkeringer

For å erstatte Løke, ble «Svindeljegerne»-programleder Kjell-Ola Kleiven (41) hanket inn til programmet. Kort tid etterpå kom riktignok beskjeden om at Kleiven hadde funnet kjæreste på egen hånd, og dermed ikke lenger hadde behov for å ta del i tv-konseptet.

Deltaker-rotet stopper imidlertid ikke der. Under tv-opptakene gjorde også Youtube-stjerna Dennis Vareide ende på singeltilværelsen, ved å finne tilbake til ekskjæresten sin, Katrine Rikoll.

KLUSS I KULISSENE: Det nyetablerte tv-konseptet «Kjendis søker kjæreste» er blitt noe amputert. Her med Dennis Vareide, Lilli Bendriss, Ida Fladen og Glenn Jensen. Foto: TV 2
KLUSS I KULISSENE: Det nyetablerte tv-konseptet «Kjendis søker kjæreste» er blitt noe amputert. Her med Dennis Vareide, Lilli Bendriss, Ida Fladen og Glenn Jensen. Foto: TV 2 Vis mer

- Det kan jeg verken bekrefte eller avkrefte, lød beskjeden fra Vareide, da Dagbladet tok kontakt med ham tidligere i år.

Nå har pipa derimot fått en annen lyd.

- Vi tar det rolig, men vi treffer hverandre og snakker hver dag, sier han.

- I siste laget

Vareide og Rikoll ble først et par i 2017, like etter at førstnevnte deltok i «Farmen kjendis». De to traff hverandre via en sjekkeapp, og ble samboere i fjor vår.

- Vi har bodd sammen noen måneder, og nå har vi også fått oss katt, fortalte han til Dagbladet den gang.

Bare måneder etterpå kom nyheten om at paret hadde gått hver til sitt.

- Jeg tror jeg skal lande litt, og være for meg selv. Så får vi se etter hvert hva framtida bringer, fortalte Vareide til Dagbladet i august.

Framtida brakte ham altså tilbake til ekskjæresten. De to tok opp igjen kontakten like før opptakene til «Kjendis søker kjæreste».

- Det skjedde under en uke før første innspillingsdag, og jeg innså brått at jeg måtte finne ut av ting. Det var ekstremt i siste laget, erkjenner Vareide.

- Kunne ikke late som

I begynnelsen holdt 28-åringen kjæresten hemmelig for produksjonen. Etter hvert bestemte seg han seg for å legge kortene på bordet.

FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Dennis Vareide og Katrine Rikoll. Her avbildet sammen i januar i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Dennis Vareide og Katrine Rikoll. Her avbildet sammen i januar i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Produksjonen ble ikke glade, men jeg kunne ikke akkurat late som, heller. Samtidig hadde jeg bundet meg til en kontrakt, og hadde ikke lyst til trekke meg. Dermed fant vi en løsning som passet for alle, forklarer han.

I stedet for å treffe potensielle, nye kjærestekandidater, ble Rikoll inkludert i opptakene.

- Jeg møtte aldri noen andre, og det er jo like greit, humrer Vareide.

Nok et hinder i tv-satsingen til tross, TV 2 tar endringene med knusende ro.

- I «Kjendis søker kjæreste» følger vi ekte folk og ekte historier. Dennis valgte å prøve igjen med ekskjæresten sin, og vi er glad for at vi får ta del i den historien i programmet. Seerne har masse spennende i vente utover våren når vi følger Glenn Jensen, Lilli Bendriss og Ida Fladen videre, forteller pressekontakt Anne Martha Leidland til Dagbladet.

Katrine Rikoll dukker opp i andre program av «Kjendis søker kjæreste», som legges ut på TV 2 Sumo mandag kveld, og vises på lineær-tv neste uke.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!