«Kjendis søker kjæreste»:

Nytt hinder for TV 2s kjendissatsing. Skjulte hemmelig kjæreste

- Produksjonen ble ikke glade, forteller Dennis Vareide (28).

EKSER: Det blir mye følelser når Dennis Vareide går på date med Katrine Olset Rikoll, som egentlig er ekskjæresten hans, i «Kjendis søker kjæreste». Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

OBS! Denne artikkelen inneholder spoilere for tv-programmet «Kjendis søker kjæreste», med mindre du abonnerer på TV 2s strømmetjeneste.

I utgangspunktet skulle TV 2s nysatsing, «Kjendis søker kjæreste», følge fem single kjendiser i jakten på kjærligheten: Frank Løke (39), Ida Fladen (33), Dennis Vareide (28), Lilli Bendriss (73) og Glenn Jensen (31).

Da programmet hadde premiere mandag kveld, glimret imidlertid én av dem med sitt fravær. Nedjusteringen er langt fra det eneste klusset som har oppstått i kulissene før premieredatoen.

Det startet altså med at TV 2 valgte å avbryte samarbeidet med Frank Løke, som følge av konflikten som oppsto etter «Skal vi danse»-utkastelsen.

Omrokkeringer

For å erstatte Løke, ble «Svindeljegerne»-programleder Kjell-Ola Kleiven (41) hanket inn til programmet. Kort tid etterpå kom riktignok beskjeden om at Kleiven hadde funnet kjæreste på egen hånd, og dermed ikke lenger hadde behov for å ta del i tv-konseptet.

Deltaker-rotet stopper imidlertid ikke der. Under tv-opptakene gjorde også Youtube-stjerna Dennis Vareide ende på singeltilværelsen, ved å finne tilbake til ekskjæresten sin, Katrine Rikoll.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer