Chrissy Teigen:

Nytt inngrep - norsk ekspert reagerer

35-åringen deler ærlig i et nytt innlegg. Det er det ikke alle som setter pris på.

ÆRLIG: Chrissy Teigen er igjen ærlig om at hun har fikset på utseendet. Det har fått reaksjoner. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB
ÆRLIG: Chrissy Teigen er igjen ærlig om at hun har fikset på utseendet. Det har fått reaksjoner. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at supermodell Chrissy Teigen (35) har vært i hardt vær de seineste månedene. Blant annet fikk hun massiv kritikk etter at gamle Twitter-meldinger kom fram i lyset.

I 2011 skrev nemlig Teigen en rekke ufine innlegg rettet mot Courtney Stodden (26), som på tidspunktet bare var 16 år gammel. Teigen har i ettertid beklaget meldingene og oppførselen sin.

Nå, når det endelig har roet seg litt for den frittalende modellen, er det igjen kritikk å se i sosiale medier. Denne gang er det imidlertid for noe helt annet.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

Nye kinn

I helga som var viste nemlig Teigen fram sitt «nye» ansikt, der hun avslørte at hun hadde fått utført nok et skjønnhetsinngrep. 35-åringen fortalte at hun hadde fått fett fjernet fra kinnene sine.

- Jeg gjorde den Dr. Diamond bukkalfett-fjerningen her, sier hun, og viser fram sitt nye kjeveområde, skriver People.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

- Og siden jeg sluttet å drikke, ser jeg virkelig resultatene, sier hun, og legger til at hun er svært fornøyd med resultatet.

35-åringen feiret nylig 50 dager som edru.

Reagerer

Det er imidlertid ikke alle som er like enige med modellen om at resultatet ble bra. Flere påpeker nemlig på Twitter at hun slett ikke hadde trengt å gå gjennom nok et inngrep.

«Den dama hater virkelig seg selv. For opptatt av å fokusere på utsida framfor på innsida», skriver en bruker.

«Hun burde ikke gjort dette», skriver en annen.

«Dette kommer til å gjøre henne mye eldre fortere. Og hun hadde ikke en gang trengt det i utgangspunktet», skriver en tredje, mens en fjerde skriver:

«Det ser bra ut helt til du sammenlikner henne med før inngrepet».

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

- Må være forsiktig

Overlege ved Oslo Plastikkirurgi Amin Kalaaji sier til Dagbladet at en buccal fettpute er fettputa i kinnet, som kan gi bollekinn.

- Det er noe vi vanligvis vokser av oss. Fjerning av denne er et relativt lite inngrep, men absolutt ikke uten risiko, forklarer han, og fortsetter:

- Det er ikke snakk om vanlig fettsuging. Man må fjerne fettet ved hjelp av en liten operasjon gjennom munnen og slimhinna, der man fjerne fettet. Man fjerner bare en del av den, da fettet tapper substans og volum med alderen. Man skal være forsiktig, understreker kirurgen.

OVERLEGE: Amin Kalaaji. Foto: Oslo Plastikkirurgi
OVERLEGE: Amin Kalaaji. Foto: Oslo Plastikkirurgi Vis mer

Ifølge overlegen må man se til at det er en arvelig tilstand og at det ikke avhenger av overvekt før man eventuelt velger å fjerne fettet fra kinnene.

- Er det mange som får gjennomført et slikt inngrep i Norge?

- Det er ingen statistikk som viser hvor mange som gjør det, men det er ikke et vanlig inngrep. Det er få som har dette problemet og enda færre som vil endre på det, svarer han.

Amin anbefaler at man er veldig forsiktig og tenker seg om før en slik operasjon.

- Man må se til at man gjør det hos en som kan dette, en plastikkirurg eller en kirurg som har gjort det flere ganger, og at man ikke fjerner hele fettputa.

HEKTA: 25 år gamle Patrick Mast elsker å gjøre kirurgiske inngrep på fjeset sitt, og har brukt over en halv millioner kroner over årene. Reporter: Christian Wehus. Video: @patrichaflatwood Vis mer

Her hjemme i Norge har det lenge pågått en debatt om influenseres markedsføring av ulike inngrep på sosiale medier. Fagutvalget for influensermarkedsføring, FIM, har blant annet felt flere influensere for å ha promotert kosmetiske inngrep, tannbehandling og måltidserstatter.

Ærlig om inngrep

Teigen har i flere år vært åpen om hva slags inngrep og operasjoner hun har fått utført. I fjor var hun åpen om at hun hadde fjernet brystimplantatene sine, og i februar i år gjennomgikk hun en operasjon for endometriose.

I 2019 var hun også ærlig om at hun hadde sprøytet inn Botox i armhulene for å forhindre svetting. Inngrepet ble utført av Dr. Diamond, som nå altså har fikset kinnene hennes.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

- Tok Botox i armhulen! Virkelig det beste jeg har gjort noensinne, uttalte hun den gang på Instagrams historiefunksjon.

I 2017 uttalte hun til Refinery29 at hun hadde fått utført fettsuging av armhulene for flere år siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer