Carl Eliassen:

Nytt liv: - Valgt egen skjebne

For ti år siden gikk han til topps i «Paradise Hotel». I dag lever han et helt annet liv.

ENDRING: Carl Eliassen ble en populær fyr da han i 2010 var med i, og vant, den andre sesongen av «Paradise Hotel». Så forsvant han fra rampelyset. Nå, ti år etter, kan Eliassen fortelle om et ganske annet liv. Foto: TV3
ENDRING: Carl Eliassen ble en populær fyr da han i 2010 var med i, og vant, den andre sesongen av «Paradise Hotel». Så forsvant han fra rampelyset. Nå, ti år etter, kan Eliassen fortelle om et ganske annet liv. Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i sommer dukket brått en gammel kjenning opp et uventet sted. Islendinger som forrige uke bestemte seg for å gå inn på nettsidene til Morgunblaðið, en av øyas mest leste aviser, kunne fordype seg i livet til en tidligere «Paradise Hotel»-deltaker fra Norge.

Carl Eliassen (32), som med blond sleik og høy champagneføring stakk av med seieren i den andre sesongen av realitysuksessen for ti år siden, har imidlertid ikke stempel som tv-tryne på Island. Der er han kjent for å være kjæreste med Kolbrún Inga Stefánsdóttir, som akkurat nå vekker oppsikt med sitt usedvanlige liv.

«Kolbrún reiser verden rundt med sin fire år gamle sønn», heter det i tittelen på saken, som ifølge Eliassen selv har vært en av Islands mest leste de siste ukene.

- Ikke A4

På Instagram deler paret bilder fra livet, som de har skapt sammen med sin felles sønn Atlas (4). Blått hav, strender, tykke jungler og elefanter er gjennomgående. Den blonde fireåringen, som ble født på Island, nyter tilsynelatende luksuriøse dager med foreldrene i eksotiske omgivelser.

Det står i sterk kontrast til sist gang vi så Eliassen, som muligens for mange var da han på utestedet Luux i Oslo, ikledd bunad og med ei magnumflaske Moët for hånden, ble utropt som vinner av «Paradise Hotel» sammen med Tine Helene Valle i 2010.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer