Lilli Bendriss:

Nytt prosjekt: - Veldig spennende

Skal jobbe med prinsesse Märtha Louise.

GLEDER SEG: Lilli Bendriss gleder seg til framtida og nye prosjekter. Her med prinsesse Märtha Louise og dattera Leah Isadora. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GLEDER SEG: Lilli Bendriss gleder seg til framtida og nye prosjekter. Her med prinsesse Märtha Louise og dattera Leah Isadora. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Etter at det i høst ble kjent at «Åndenes makt» ikke skal sendes på TV lenger, har Lilli Bendriss (75) holdt seg opptatt med andre prosjekter. Hun har blant annet vært med på programmet «Spøkelsesjakt», og drevet podkastene «Uforklarlig» og «Ånd & Vitenskap».

Da Dagbladet nylig møtte henne på premierefeste til TVNorge-programmet «Drag me out», hvor hun selv var med som gjestedommer, kunne hun fortelle at hun skal ta det litt mer rolig framover.

- Jo eldre jeg blir, jo mer får jeg å gjøre. Så jeg tenker: «Lilli, nå må du snart pensjonere deg», lo hun.

KAVALIER: «Jeg måtte ha med en flott mann når jeg kommer med dronningkostyme». Video: Rød Løper Vis mer

«Åndenes makt»-profilen forklarte videre hvor det er hun skal lade batteriene i framtida:

- Jeg har kjøpt leilighet i Spania, så jeg skal ned dit og ha nesten to måneders ferie, fortalte hun entusiastisk.

Nytt TV-program

I fjor sommer kunne flere medier, blant annet NRK, meddele at Lilli Bendriss og hennes gode venninne prinsesse Märtha Louise (50) hadde startet et TV-selskap ved navn Dragonflies AS.

Det har imidlertid vært ukjent hva duoen skal gjøre med selskapet, men overfor Dagbladet avslørte Bendriss hva planene deres er.

SKAL LAGE TV: Märtha Louise og Lilli Bendriss skal lage TV til høsten. Her på rød løper med Mari Manzetti (t.v) og Leah Isadora Behn (t.h). Foto: Christoffer Andersen / NTB
SKAL LAGE TV: Märtha Louise og Lilli Bendriss skal lage TV til høsten. Her på rød løper med Mari Manzetti (t.v) og Leah Isadora Behn (t.h). Foto: Christoffer Andersen / NTB Vis mer

- Jeg får også et nytt program med prinsesse Märtha og Mari (Manzetti red.anm.) hvor vi skal ut og se på begrepet kjærlighet. Vi skal spille inn dette til høsten, så det blir veldig spennende. Det er jo liksom det store jeg gleder meg til.

Dagbladet har vært i kontakt med prinsesse Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen, som opplyser om at de ikke har noen ytterlige kommentarer.

OVERRASKER: Märtha Louise dukker opp i en uvant setting i den tredje «Lange Flate Ballær»-filmen. Video: Fra Øverste Hylle Vis mer

Nyter singellivet

Våren 2019 kunne seere følge Lilli Bendriss i jakten på kjærligheten i TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste». Der fant hun lykken med 28 år yngre Shad Tabine (47), som hun tidligere hadde datet av-og-på.

Paret valgte å gjøre det slutt på seinsommeren i fjor, og den gang kunne Bendriss fortelle at de gikk fra kjærester til venner.

Etter drøye ni måneder som singel føler 75-åringen seg ikke helt klar for å komme seg ut på datingmarkedet igjen.

- Jeg tar det ganske så rolig. Jeg har sittet mye hjemme og strikket, og løper ikke akkurat rundt på byen.

- Så du blir ikke å se i noe nytt datingprogram?

- Nei, det blir ikke noe nytt program. Absolutt ikke, fortalte hun med et smil.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer