«Harry & Meghan»:

Nytt stikk mot broren

Prins Harry viser at han ikke er redd for å gå mot sin egen familie.

STORM: Prins Harry og hertuginne Meghan har stått i en storm de siste årene. Nå kommer ny trailer til dokumentarfilmen hvor begge snakker ut. Video: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag forrige uke slapp prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) første del av dokuserien «Harry & Meghan», til stort sjokk for flere.

I dag, mandag, slapp en ny trailer for de resterende tre episodene, som slippes denne uka, og det er tydelig at prinsen ikke legger to fingre mellom når han nå går mot det britiske kongehuset - og med det familien.

Blant annet kommer han med et stikk til sin egen bror, prins William (40).

- De var glade for å lyve for å beskytte broren min, men de var aldri villig til å fortelle sannheten for å beskytte oss, sier han, og refererer dermed til både broren og kongehuset.

  • Se traileren øverst i saken.
TIL KRIG: Netflixs dokumentar om prins Harry og hertuginne Meghan har fått sterke reaksjoner av flere. Kongehusekspert Caroline Vagle tror serien kan bidra til splid i familien. Reporter: Maja Walberg Klev Vis mer

Prins William er nestemann til å ta over den britiske tronen, og vil bli konge sekundet kong Charles (73) går bort. Prins Harry er nummer fem i arverekkefølgen, etter William og hans barn.

Man kan også høre hertuginne Meghan gå mot ektemannens familie.

- Jeg ble ikke bare kastet til ulvene. Jeg ble matet til ulvene.

I det ett minutt lange klippet snakker paret også om da de valgte å trekke seg fra sine kongelige plikter, i 2020, fordi de måtte «komme seg vekk». Den gang pakket de sakene og flyttet til Canada, før de kort tid seinere fant sitt nye hjem i Monecito i California.

Der er de nabo med stjerner som Oprah Winfrey og Ellen DeGeneres.

DANS: Prins Harry og hertuginne Meghan snakker om deres første dans som mann og kone. Video: Netflix Vis mer

Flyturen fra Storbritannia til Canada beskriver prinsen som «frihetens flytur».

- Jeg følte alltid at dette var en kamp verdt å kjempe for, sier prinsen i traileren.

Den nye traileren kommer bare kort tid etter at hertugparet av Sussex slapp en teaser til de neste episodene. Der fikk man se private bilder fra parets bryllupsdag - bilder de til nå har holdt skjult fra offentligheten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer