Asap Rocky:

Observert med kjendiseliten

En uventet gest og en sammenkomst med kjendiseliten: Dette har Asap Rocky gjort siden han ble løslatt fra varetekt i påvente av dommen.

ASAP ROCKYS FORKLARING: Hør Asap Rockys egne ord om kvelden der slagsmålet fant sted. Video: Expressen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld ble det klart at rapartisten Asap Rocky (30) løslates fra varetekt i Sverige i påvente av dommen som faller 14. august. Siden har han servert en uventet gest, reist til USA og hengt med kjendisene som krevde ham løslatt.

Asap Rocky og to andre er tiltalt for vold mot en 19-åring utenfor en restaurant i Stockholm 30. juni. Rapperen har hele tiden nektet straffskyld, og hevdet at han handlet i nødverge.

Uventet gest

Rapperen, som egentlig heter Rakim Mayers, reagerte med en uventet gest da han i 19-tida fredag kveld fikk beskjed om at han løslates fra varetekt, melder Expressen.

Umiddelbart reagerte han med glede, og klemte sine medtiltalte. Like etter forsøkte han å ta seg til sine venner og medarbeidere, da en fengselsvakt plutselig tok tak i ham. Mens Mayers ble ført mot utgangen, ga han vakten en klem.

Kort tid seinere ble det bekreftet fra Mayers-leiren at rapperen hadde forlatt landet i et privatfly. Lørdag morgen lokal tid landet han i Los Angeles med et bredt smil om munnen.

Takket fansen

På Instagram takket han fansen:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer