FORLOVET: Odd Reitan og Hilde Undlien er nå forlovet, og skal gifte seg neste sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Odd Reitan og Hilde Undlien er nå forlovet, og skal gifte seg neste sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Odd Reitan:

Odd Reitan fridde til kjæresten - planlegger bryllup i Nidarosdomen

– Jeg svarte sporenstreks et ubetinget ja.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Kort tid etter at det ble slutt mellom Odd Reitan (66) og Camilla Astrup (52), fant Reitan kjærligheten på nytt.

Hilde Undlien (47) ble hans nye utkårede, og nå kan paret bekreftet at de har bestemt seg for å bli mann og kone.

– Vi forlovet oss nå i juli og skal gifte oss neste år, røper det lykkelige paret overfor Se og Hør.

– Odd gikk ned på kne på tradisjonelt vis og fridde da vi var i Spania i sommer. Jeg svarte sporenstreks et ubetinget ja, forteller Hilde til Se og Hør.

Og bryllupsdatoen er altså satt til neste sommer.

– Vi er i dialog med Nidarosdomen om en dag neste sommer. Vi gleder oss selvsagt veldig, forteller den kommende bruden til bladet.

Gruer seg til å bli pensjonist

Det var samme året som det ble slutt med hans tidligere kjæreste Camilla Astrup (52) møtte, at Reitan møtte sin kommende brud.

Da Se og Hør snakket med Reitan etter at det fem år lange forholdet tok slutt, var det kun jobb som sto i fokus for den daværende 61-åringen.

– Jeg har veldig mye å gjøre om dagen, deriblant fryktelig mye jobb. Jeg har det bra og ser alltid framover, sa den humørfylte Odd til Se og Hør den gangen.

Med en formue, som ifølge Finansavisen er på rundt 54 milliarder kroner, er Reitan en av Norges aller rikeste, men selv om han lever i overflod av jobb har han ingen planer om å pensjonere seg.

I et tidligere intervju med Dagbladet kunne han nemlig avsløre at hans aller største frykt er å bli pensjonist.

– Hvis alt fungerer vil jeg nok ønske å dø med skoene på. Når den tid kommer vet jeg også at jeg har flinke folk som kan overta og videreføre mine oppgaver som kulturbygger. Men jeg ser med gru på tanken om å bli pensjonist. Følelsen av å ikke bety noe tror jeg ville være ganske hard for meg, sa han til Dagbladet den gangen.

Reitan Vis mer

Lever i luksus

I dag er det sønnen Ole Robert Reitan (45) som leder Rema 1000, men Odd Reitan har ikke kastet inn håndkleet helt. Privat svever han også på en sky av luksus

I 2015 kjøpte han seg sitt eget private, luksuriøse jetfly. Kassalappen fra fabrikk lød på svimlende 230 millioner kroner. Men flyet var brukt, og hvor mye den styrtrike trønderen måtte bla opp er ukjent.

– Det å fly privat er egentlig altfor dyrt, og litt galskap, men jeg gjør det likevel. Jeg har jo råd til det. Da blir det ofte et glass champagne for å minne meg selv på at dette er veldig spesielt. Jeg håper jeg aldri opplever å sette meg på flyet med et langt gjesp, uttalte den selvutnevnte «colonialmajoren» til DN den gangen.

På spørsmål fra Se og Hør om hva det nye flyet skal brukes til, hvor mye det kostet og hvor mange fly «colonialmajoren» disponerer, svarte presseansvarlig Berit Hvalryg i Reitangruppen følgende den gangen:

– Fly benyttes av forretningsområdene våre for å fly effektivt mellom de sju land Reitangruppen er etablert i. Utover det har vi ingen kommentar.

I tillegg til sine mange fly har Reitan, Sammen med sine sønner Magnus og Ole Robert Reitan, også flere private eiendommer for over én milliard kroner.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 18.03.2015 Ble klippet inn i sekvensen av NRK. Video: NRK Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer