Gordon Ramsey:

Ødela datterens date

Stjernekokken innrømmer at han ikke var spesielt blid da Megan (23) begynte å date eksen igjen.

OVERBESKYTTENDE FAR: Gordon Ramsay innrømmer gjerne at han følger nøye med på døtrene. Foto: Chris Pizzello/Invision/TT/NTB
OVERBESKYTTENDE FAR: Gordon Ramsay innrømmer gjerne at han følger nøye med på døtrene. Foto: Chris Pizzello/Invision/TT/NTB Vis mer
Publisert

TV-kokk Gordon Ramsay (55) er kjent for å frese på skjermen som bacon i steikepanna. Banneordene sitter løst, og det er ikke bare forhåpningsfulle amatørkokker som får kjenne på Ramsays vrede.

For om du dater en av døtrene hans, er du omtrent like sjanseløs som en understekt andeconfit.

Det avslører han selv overfor artist Kelly Clarkson i hennes talkshow.

- Jeg er så slem noen ganger. Jeg vil bare at jentene skal bli tatt vare på, og at de tar vare på hverandre, så du er alltid veldig stressa for det, sier han.

Slem svigerfar

Han innrømmer at han for kort tid siden gjorde noe «veldig slemt» da datteren Megan (23) fant tilbake til eksen Byron. Det syntes han nemlig ikke noe om.

- Han var OK i starten, men litt umoden. Man vil at en mann skal date datteren din, og han var bare litt patetisk, sier Ramsay om sin potensielle svigersønn, til stor latter fra talkshowverten selv, som mener den stakkars gutten kommer til å tisse på seg av Ramsays kommentarer.

IKKE HELT SOLGT: I mat- og reiseprogrammet «Gordon Ramsay på eventyr» på National Geographic, reiser kjendiskokken til Norge. Her er det ikke alt som faller i smak hos briten. Video: National Geographic Vis mer

- Jeg skal drepe den lille dritten, fleiper kokken.

Ramsay forteller videre at han lurte sin yngre datter Matilda «Tilly» (20) til å gi ham telefonnummeret til Byron. Så skal han ha ventet til Megan var på middag med Byron før han ringte ham på videochat.

- Telefonen ristet da han svarte. Jeg sa «hei Byron, det er meg. Ikke din framtidige svigerfar, din lille dritt», forklarer han lattermildt.

Datteren skal da ha avsluttet samtalen, noe Ramsay mener var frekt, ettersom han var midt i en «ordentlig prat».

Ramsays fortelling har naturlig nok vakt oppsikt, og flere prøver nå å finne ut av hvem denne Byron er. Han har imidlertid klart å holde identiteten sin skjult, og har inntil videre ikke uttalt seg om stjernekokkens lite flatterende beskrivelse av ham.

TRIKS: Kjendiskokken Gordon Ramsay er notorisk for å skjelle folk ut. Det ser ikke datteren Tilly ut til å bry seg om. Video: @gordongram. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Heller ikke Megan har uttalt seg om farens utblåsning.

Ramsay har sammen med kona gjennom 25 år, Tana, også barna Holly (22), Jack (22) og Oscar (2).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer