«Skal vi danse»:

- Ødelegger dansene

Flere «Skal vi danse»-seere reagerer på TV 2s valg av musikk.

KOM VIDERE: Harlem Alexander og proffdanser Helene Spilling under lørdagens «Skal vi danse»-sending. Foto: Thomas Andersen / TV 2
KOM VIDERE: Harlem Alexander og proffdanser Helene Spilling under lørdagens «Skal vi danse»-sending. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert

Årets sesong av «Skal vi danse» er i full gang, og forrige uke var det TV-kokk Christer Rødseth (33) som måtte forlate konkurransen.

På sladreappen Jodel har det vært stort engasjement for programmet gjennom hele sesongen, og i etterkant av den første sendingen var det flere som mente at sceneshowet ikke satt helt som det skulle.

«På flere av innslagene var det så blendende og kaotisk sceneshow at man så vidt så noe som helst av dansen», sto det i kritikken den gang.

Nå har flere seere også bitt seg merke i musikken som blir brukt under «Skal vi danse»-sendingene.

FORVIRRING: Fritz Aanes måtte trekke seg fra «Skal vi danse» etter skade, og dermed er det en lørdag som ikke vil gå opp i kabalen. Dette sier deltakerne om situasjonen. Video: Rød Løper Vis mer

Fram til 2014 var det et live-band som spilte under sendingene. Siden den gang har bandet blitt byttet ut med digitale coverlåter - noe seerne nå mener forstyrrer dansene.

«Jeg blir seriøst forstyrret av de elendige sangerne. De ødelegger dansene», skriver en og legger til:

«Ser at Helene Spilling la ut på Instagram av dansen deres med originalversjonen. Skjønner henne godt. TV 2 må ha jævlig dårlig råd».

«Jeg er enig med deg at musikken ødelegger mye. Hittil har det kanskje vært to til tre sanger som funka bra», skriver en annen.

«For meg høres det veldig ut som det er de samme som har laget musikken. Det er i hvert fall ikke tvil om at det er lavbudsjett», hevder en tredje.

DETALJ: Oppmerksomme «Skal vi danse»-seere kan få øye dette hver lørdag denne høsten. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Til Dagbladet forklarer pressesjef Jan-Petter Dahl bakgrunnen for hvorfor de bruker coverlåter.

- I «Skal vi danse» velger vi å benytte coverlåter, fordi vi trenger å produsere egne versjoner av låtene, tilpasset dansene og med riktig varighet, sier Dahl og legger til:

- Live-band ble avviklet i 2014, og ble erstattet med preprodusert musikk. På denne måten sikrer man at leveransen alltid er lik og blir et tryggere alternativ for deltakerne.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer