Hertuginne Meghan:

Offer for brutal mammahets: - Skjerpings

Hertuginnen tok med babyen på trilletur. Så tok internett fyr.

UTSATT: Helt siden det ble kjent at hertuginne Meghan skulle bli en del av den britiske kongefamilien, har hun stått i stormen av kritikk. Forrige uke gikk det også utover henne som mor. Foto: NTB Scanpix
UTSATT: Helt siden det ble kjent at hertuginne Meghan skulle bli en del av den britiske kongefamilien, har hun stått i stormen av kritikk. Forrige uke gikk det også utover henne som mor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da hertuginne Meghan (37) for første gang viste seg ute i gata med sønnen Archie Harrison Mountbatten-Windsor (to mnd.) forrige uke, var det flere som åpenbart fikk et behov for å slenge med leppa.

Hertuginnen hadde tatt med den nyfødte gutten for å heie fram ektemannen, prins Harry (34), som deltok i en veldedighetskamp i polo. Selv om mange trolig satte pris på å få et nytt glimt av den populære hertugfamilien, er det likevel slengbemerkninger mot Meghan - og hvordan hun håndterer morsrollen - som har stjålet det meste av oppmerksomheten.

I sosiale medier har flere hengt seg opp i hvordan 37-åringen holder sin to måneder gamle sønn, som har utløst et skred av stygge kommentarer.

- Ser ubehagelig ut

«Hun burde tatt på sokker og en hatt på den stakkars babyen! Hun klarer heller ikke i å holde babyen», heter det i et av de mange utspillene på Twitter, mens andre eksempler lyder:

«Stakkars Meghan! På alle bildene jeg har sett fra polokampen ser hun så unaturlig ut når hun holder sønnen sin. Veldig keitete».

«Det ser ut som hun mister ham i bakken når som helst».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer