«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» 2021:

Ofrer finaleplass: - Føles feil

Søndagens episode tar en uventet vending da én av deltakerne gir bort finaleplassen.

TREKKER SEG: Adrian Sellevoll gir fra seg plassen i «71 grader nord - kjendis» til Fay Wildhagen. Video: Discovery+ Vis mer
Publisert

OBS! Denne saken kan inneholde spoilere! Episoden blir først sendt på tv søndag, men har allerede sluppet på Discovery Plus.

Det nærmer seg finaleuka i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» med stormskritt. Allerede søndag neste uke skal vinneren av årets sesong kåres, og i dagens episode skal de gjenværende deltakerne Henrik Elvestad, Adrian Sellevoll (23), Victor Sotberg (29) og Fay Wildhagen (27) kjempe om plasser i finalen.

Dagens etappe blir en tøff start for Sellevoll som bryter sammen i gråt, og har lyst til å gi opp og dra hjem. Med støtte fra Wildhagen kommer han seg imidlertid videre, men legger ikke skjul på at det er tøft.

Det blir Sotberg og Elvestad som kommer først inn til mål, hvor programleder Tom Stiansen (50) står og venter. Ettersom de vant etappen er de sikret plasser i finalen, noe de gjengjelder med stor jubel.

Bryter sammen

Det går imidlertid trått for Wildhagen og Sellevoll, og sistnevnte bryter sammen nok en gang på vei til mål, og forteller at han har smerter i hele kroppen. Da de omsider får kriget seg inn til mål får de beskjed om at de skal ut i en duell for å kjempe om den siste finaleplassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer