Skadedrama i «Farmen»:

- Øksa traff rett over ankelen

«Farmen»-deltaker hogde øksa rett i foten bare få timer etter at han ankom gården i Hurdal.

FIKK VONDT: Robert Michael Scott hugget seg i foten med ei øks i tirsdagens premiere av «Farmen». Foto: Espen Solli / TV 2
FIKK VONDT: Robert Michael Scott hugget seg i foten med ei øks i tirsdagens premiere av «Farmen». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag var det premiere på TV 2-programmet «Farmen», der 14 nye deltakere i slutten av juli flyttet inn på Steinsjøen gård like ved Hurdal på Øvre Romerike.

Allerede i premiereprogrammet ble det drama - både på gråt- og skadefronten. Flere deltakere begynte nemlig å krangle etter at Robert Michael Scott (53) nektet å spise fisk og spurte om ei brødskive etterpå.

Seinere tok Tina Teien (38) til tårene etter en konfrontasjon rundt bordet om det samme temaet.

- Reagerer fort

Like før ble Scott utsatt for et uhell ute på gårdsplassen, som kunne endt mye verre enn det gjorde. På TV var dette det siste som skjedde, men ifølge deltakere Dagbladet har snakket med hogde han seg i foten med ei øks før matkrangelen tok til.

På TV hører man bare et skrik, før seerne får se at Scott ligger på bakken og holder seg rundt foten - mens flere andre deltakere hjelper til for å forsøke å stoppe blødningen.

- Det hørtes ut som at han hadde hogde av seg foten. Og det er klart, da reagerer man fort, sier deltaker Grethe Enlid (49) i episoden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.