Samantha Skogrand og Emil Helge Svendsen:

OL-nerver før det braker løs: - Jeg er mer nervøs enn Emil

Det er ikke bare bare å være sammen med en av OLs største stjerner.

HEIER PÅ: Samantha Skogrand, her på premieren til Ylvis-brødrenes nyeste program, sier hun forsøker å heie på kjærestens OL-innsats fra Oslo. Det går på nervøsiteten løs, skal vi tro henne. Foto: Andreas Fadum
HEIER PÅ: Samantha Skogrand, her på premieren til Ylvis-brødrenes nyeste program, sier hun forsøker å heie på kjærestens OL-innsats fra Oslo. Det går på nervøsiteten løs, skal vi tro henne. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): OL er allerede i full sving, og flere millioner seere verden over følger daglig med på hva øvelsene i Pyeongchang vil by på.

Om ikke nervene på vegne av de norske utøverne er høye nok som de er, finnes det enkelte der ute som biter hakket mere negler - utøvernes familie og venner.

For radioprofil Samantha Skogrand (28) har de siste ukene rett og slett vært ganske vanskelige. Hun er sammen med skiskytter Emil Hegle Svendsen (32), og det blir fort amper stemning hjemme i hennes stue når det er kjærestens tur til å briljere i OL.

- Slipper å miste søvn

- Det er så mye nerver om dagen at jeg kjenner det er godt å være her, sånn at jeg kan slappe av og ha det litt gøy, forteller Skogrand til Dagbladet på premieren av Ylvis-brødrenes nye program på TVNorge tirsdag kveld.

Paret bekreftet først romansen sin i januar 2014, etter å ha holdt en lav profil rundt romantikken en stund. Skogrand jobbet den gang som sportsanker i TV 2, men det var ikke på jobb de to skulle møte hverandre for første gang.

I sommer avslørte hun at de to møttes på nett, via sosiale medier. Det skal ha vært Hegle Svendsen som først tok kontakt - og siden den gang har de vært et av landets mest omtalte par.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer