Ola-Conny (52) er singel: - Får fanbrev fra norske kvinner

Ola-Conny Wallgren har fått større selvtillit med «Ullared». - Nå venter jeg ikke med å be kvinner opp til dans, forteller han.

JORDNÆR TV-STJERNE: Ola-Conny Wallgren har blitt rikskjendis både i Norge og Sverige, takket være TV-serien «Ullared». 52-åringen ble singel før jul, etter at forholdet til kollegaen Carin tok slutt. Nå er han åpen for å møte kjærligheten på ny - gjerne med en norsk kvinne. Foto: Pär Bäckstrand / Kanal 5
JORDNÆR TV-STJERNE: Ola-Conny Wallgren har blitt rikskjendis både i Norge og Sverige, takket være TV-serien «Ullared». 52-åringen ble singel før jul, etter at forholdet til kollegaen Carin tok slutt. Nå er han åpen for å møte kjærligheten på ny - gjerne med en norsk kvinne. Foto: Pär Bäckstrand / Kanal 5Vis mer

(Dagbladet): - Jeg var blyg, og kunne stå en hel kveld og fundere på om jeg skulle by en jente opp til dans, forteller Wallgren på telefon fra Sverige.

52-åringen forteller om livet før den populære TV-serien «Ullared» tok av i 2009 og gjorde ham til kjendis både i hjemlandet og i Norge.

Serien handler om livet i og rundt det svære kjøpesenteret Gekås Ullared, der Wallgren har sin arbeidsplass, og er inne i sin sjuende sesong.

Selv om svensken understreker at han fortsatt er den samme personen som han var før «Ullared», er selvtilliten større i dag.

- Nå er det «pang på rødbeten». Jeg er ikke så redd lenger, sier Wallgren.

- Savner noen iblant TV-profilen ble singel før jul, etter å ha vært i et forhold med den 18 år yngre kollegaen Carin i et drøyt år.

RIKSKJENDISER: Ola-Conny og makkeren Morgan Karlsson (til høyre) har blitt rikskjendiser etter at arbeidsplassen deres ble TV-materiale. Her med Gekås Ullared-sjef Boris Lennerhov. Foto: Kanal 5
RIKSKJENDISER: Ola-Conny og makkeren Morgan Karlsson (til høyre) har blitt rikskjendiser etter at arbeidsplassen deres ble TV-materiale. Her med Gekås Ullared-sjef Boris Lennerhov. Foto: Kanal 5 Vis mer

- Det var en felles beslutning. Det er ikke alltid man passer sammen, sier Wallgren åpenhjertig.

Før forholdet til Carin var Wallgren gift i 20 år. Skilsmissen fra kona skjedde samtidig som faren hans døde av kreft, noe som resulterte i en tung tid for tv-stjerna.

- Det var veldig trist, utrolig tøft var det! Det var den vanskeligste tiden i livet mitt, har Wallgren tidligere fortalt.

Selv om han i dag har travle perioder med både jobb, tv-innspilling, vedhogst og hagearbeid lengter han likevel etter noen å dele dagene med.

- Visst kan jeg savne noen iblant. Det er fint å ha noen å dele både gleder og sorger med. Man kan ikke være ensom hele livet, sier tv-stjerna, og legger til:

- Når jeg er ute på mine oppdrag kan det være at jeg treffer noen. Det kan være i Norge eller Sverige. Man vet jo ikke hva som kan skje.

Han forteller at både norske og svenske kvinner vier ham oppmerksomhet av det romantiske slaget.

- Jeg får brev iblant. Jeg har til og med fått brev fra Norge. Iblant vil de at man skal treffes og ta en kopp kaffe, sier Wallgren, som hevder at han ikke har tatt noen av interessentene på ordet - foreløpig.

- Det kan hende det kunne vært interessant, men jeg har ligget litt lavt, sier han.

- Ikke noe merkelig menneske Skulle han møte en norsk kvinne han liker vil han likevel ikke nøle med å by opp til dans. Men Wallgren har noen krav som må være oppfylt:

- Jeg er ganske jordnær, og er ikke noe merkelig menneske. Jeg vil at hun skal ta meg for den jeg er - ikke fordi jeg er en kjent person, sier 52-åringen, som ikke kjenner seg som noen kjendis.

- Jeg går i trasige jeans og har langt hår. Jeg er virkelig meg selv, sier han lattermildt.

Respekt og tillit er også nøkkelord for Wallgren.

- Det er viktig at man ikke er sjalu, og ikke behøver å vokte hverandre. Og så må man ha det moro sammen, konkluderer «Ullared»-kjendisen.