Ola-Conny har brutt forlovelsen

- Vi burde nok ha lært hverandre å kjenne litt bedre før vi forlovet oss.

SINGEL: Ola-Conny Wallgren bekrefter at han og sykepleieren Camilla har gått hver til sitt. Foto: Aftonbladet / IBL Bildbyrå
SINGEL: Ola-Conny Wallgren bekrefter at han og sykepleieren Camilla har gått hver til sitt. Foto: Aftonbladet / IBL Bildbyrå Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den populære, svenske tv-profilen Ola-Conny Wallgren (55) hadde egentlig bestemt seg for å ta en lang pause fra kjærligheten.

I fjor avslørte Wallgren imidlertid at han hadde funnet lykken på ny - og forlovet seg med sykepleieren Camilla (38). I et intervju med det svenske ukebladet Hänt, røper Wallgren nå at lykken ble kortvarig - og at de to har brutt med hverandre.

- Det er et litt følelsesmessig tema, men ja, vi er ikke sammen lenger. Vi har gått hver til vårt. Vi hadde nok litt ulike tanker og ideer om hvordan livet skulle se ut, sier han til det svenske ukebladet Hänt.

- Det er synd at det endte slik. (...) Vi burde nok ha lært hverandre å kjenne litt bedre før vi forlovet oss. Vi fungerte ikke sammen, fortsetter han.

Gikk ned på kne

Camilla og Wallgren møtte hverandre for første gang for halvannet års tid siden, og kom tilfeldigvis i snakk.

Wallgren har sagt at han den gang var forsiktig rundt henne, fordi man «vet jo aldri hvem man støter på». De bestemte seg derimot for å holde kontakten, og etter hvert turte han å be henne på middag. Paret utviklet deretter romantiske følelser, før 55-åringen gikk ned på kne på en herregård i Skåne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer