Ola-Conny Wallgren:

Ola-Conny om de villeste damehistoriene: - Fikk panikk

Ufrivillig kyss, intime bilder, gavedryss og skriking.

POPULÆR: Ola-Conny Wallgren er for lengst blitt sin egen arbeidsplass' ansikt utad, og er en tydelig skikkelse i kjøpesenterets realityserie. Av og til kan det riktignok bli for mye av det gode. Foto: Kanal 5
POPULÆR: Ola-Conny Wallgren er for lengst blitt sin egen arbeidsplass' ansikt utad, og er en tydelig skikkelse i kjøpesenterets realityserie. Av og til kan det riktignok bli for mye av det gode. Foto: Kanal 5 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg har brent meg noen ganger, så akkurat nå ligger jeg lavt i dameterrenget. Singeltilværelsen er bare topp, forteller Ola-Conny Wallgren (53) til Dagbladet.

Det skal godt gjøres å få Skandinavias mest omtalte varehusmedarbeider i dårlig humør. Selv ikke det hektiske påskerushet på den helligdagsåpne arbeidsplassen hans, som inkluderer daglige puljer med handlegale og pågående kunder, vipper den smørblide 53-åringen av pinnen.

Damer, derimot.

Stor pågang

- Det har vært litt mye styr i det siste. Heldigvis klarer jeg alltid å komme meg opp av søla. Det gjelder å tenke positivt, og se framover, konstaterer han over telefon fra Sverige.

Helt siden svenske Kanal 5 begynte å følge stedet han har vært ansatt ved i en årrekke, det gigantiske lavprishuset Gekås Ullared, har interessen for den joviale trebarnsfaren fra Tvååker vært stor. Også blant det motsatte kjønn.

Dagbladet har flere ganger skrevet om hvordan Wallgren får frierbrev i postkassa, eller blir kontaktet av kvinner, også norske, på andre måter - som ønsker å bli bedre kjent med den populære tv-profilen. Slik er det ennå, skal vi tro 53-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer