Helene Olafsen og Jørgen Nilsen:

Olafsen i strandsone-bråk

Helene Olafsen og Jørgen Nilsen har frist til 30. juni med å gi sitt syn på saken.

SAMBOERE: Jørgen Nilsen og Helene Olafsen kjøpte drømmehuset i 2019. Nå skaper et brev fra Plan- og bygningsetaten hodebry for paret. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
SAMBOERE: Jørgen Nilsen og Helene Olafsen kjøpte drømmehuset i 2019. Nå skaper et brev fra Plan- og bygningsetaten hodebry for paret. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Om jeg er lykkelig for å våkne opp og se på havet hver dag? Har flyttet til et av verdens fineste steder», har tv-profil Helene Olafsen (31) tidligere skrevet på Instagram.

I 2019 kjøpte hun nemlig drømmeboligen på Malmøya i Oslo sammen med forloveden Jørgen Nilsen, og i ettertid har paret vist frem hjemmet ved flere anledninger - spesielt i sosiale medier.

Boligen hadde en prisantydning på 15,9 millioner kroner, og ligger på ett plan på snaut 150 kvadratmeter. Eiendommen har en 15 meter lang privat strandlinje, med brygge, lysthus og badehus.

Nå skriver imidlertid Nordstrands Blad at deler av eiendommen kan skape problemer for tv-paret, og at det i et brev fra Plan- og bygningsetaten (PBE) kommer fram at de har registrert et ulovlig forhold på eiendommen deres.

Ulovlige tiltak

Nordstrands Blad skriver videre at to brygger, to mindre bygninger i strandsonen, to terrasser/plattinger i tilknytning til bygningene, betongkonstruksjon på grensen til naboeiendommen, levegg i tilknytning til brygge, tett gjerde mot naboeiendommen og gjerde med port som deler eiendommen i to og konstruksjon benyttet til lagring er tiltak som er ulovlige på eiendommen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer