«Farmen kjendis» 2019:

Ole «Lukkøye» klar for «Farmen»: Avviser kjendiscomeback

Den tidligere proffbokseren er usikker på hva han har takket ja til.

KLAR FOR GÅRDSREALITY: Den tidligere proffbokseren Ole Klemetsen (46) er blant kjendisene som dukker opp i den tredje runden av «Farmen kjendis». Et tv-konsept han for øvrig vet svært lite om. Foto: Alex Iversen / TV 2
KLAR FOR GÅRDSREALITY: Den tidligere proffbokseren Ole Klemetsen (46) er blant kjendisene som dukker opp i den tredje runden av «Farmen kjendis». Et tv-konsept han for øvrig vet svært lite om. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

STANGE (Dagbladet): - Nå har det gått så mange år siden jeg sluttet å bokse, at den yngre garden neppe vet hvem jeg er. Så kem e eg nå, då?

Neida, Ole «Lukkøye» Klemetsen (46) har ingen identitetskrise - han ønsker bare å poengtere at kjendisstatus som regel dabber av hvis man ikke holder det ved like.

Noe den munnrappe stavangermannen, som fikk avisblekket til å sprute gjennom storhetstida på 90-tallet, forsåvidt ikke har gjort de siste åra. Og fint er det, mener han.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer