Sofia Richie:

Om alders­forskjellen: - Herlig

Kunne ikke brydd seg mindre om alderskritikken.

KJÆRESTER: Scott Disick og Sofia Richie har vært kjærester i over to år og opplevd mye kritikk - noe sistnevnte ikke bryr seg særlig mye om. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Scott Disick og Sofia Richie har vært kjærester i over to år og opplevd mye kritikk - noe sistnevnte ikke bryr seg særlig mye om. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2015 kom nyheten om at realityparet Kourtney Kardashian (40) og Scott Disick (36) hadde gått fra hverandre - etter ni år sammen.

Eksparet, som deler de tre barna Mason (10), Penelope (7) og Reign (5), skal tilsynelatende ha et godt forhold i dag, der de deler foreldreansvaret for de tre barna.

I løpet av forholdet, som var svært offentlig i realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians», fikk seerne være vitne til både utroskapsrykter og ville festvaner rundt Scott Disick.

Kort tid etter bruddet begynte imidlertid trebarnsfaren å date modellen Sofia Richie (21), noe som skapte overskrifter verden over.

I årene som har gått har fansen nå fått være vitne til en langt mer skjerpet Disick, og skal vi tro ham selv, er alt dette takket være Richie.

- Hun har definitivt vært den som har roet meg ned, gjorde meg til en bedre mann og gjorde ting lettere i livet mitt, har han tidligere fortalt om kjæresten sin, ifølge US Weekly.

- Bryr meg ikke

Da paret først annonserte at de hadde blitt kjærester, var det flere som sperret opp øynene. Richie er nemlig 15 år yngre enn 36-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer