Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Sofia Richie:

Om alders­forskjellen: - Herlig

Kunne ikke brydd seg mindre om alderskritikken.

KJÆRESTER: Scott Disick og Sofia Richie har vært kjærester i over to år og opplevd mye kritikk - noe sistnevnte ikke bryr seg særlig mye om. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Scott Disick og Sofia Richie har vært kjærester i over to år og opplevd mye kritikk - noe sistnevnte ikke bryr seg særlig mye om. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2015 kom nyheten om at realityparet Kourtney Kardashian (40) og Scott Disick (36) hadde gått fra hverandre - etter ni år sammen.

Eksparet, som deler de tre barna Mason (10), Penelope (7) og Reign (5), skal tilsynelatende ha et godt forhold i dag, der de deler foreldreansvaret for de tre barna.

I løpet av forholdet, som var svært offentlig i realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians», fikk seerne være vitne til både utroskapsrykter og ville festvaner rundt Scott Disick.

Kort tid etter bruddet begynte imidlertid trebarnsfaren å date modellen Sofia Richie (21), noe som skapte overskrifter verden over.

I årene som har gått har fansen nå fått være vitne til en langt mer skjerpet Disick, og skal vi tro ham selv, er alt dette takket være Richie.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Hun har definitivt vært den som har roet meg ned, gjorde meg til en bedre mann og gjorde ting lettere i livet mitt, har han tidligere fortalt om kjæresten sin, ifølge US Weekly.

- Bryr meg ikke

Da paret først annonserte at de hadde blitt kjærester, var det flere som sperret opp øynene. Richie er nemlig 15 år yngre enn 36-åringen.

I tillegg er hun nær venninne av lillesøsteren til Kourtney, nemlig Kylie Jenner (22).

View this post on Instagram

ello govna

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Gjennom årene har paret dermed fått en god del kritikk rundt forholdet sitt, noe 21-åringen denne uken åpnet opp om i et nytt intervju med Cosmopolitan.

- Jeg har denne rare greia hvor jeg rett og slett ikke bryr meg om hva andre tenker, forteller hun i intervjuet, og legger til:

- Drittslengingen jeg og Scott har fått, bryr jeg meg ikke noe særlig om, for jeg er så lykkelig. Hvorfor skal jeg la noen fra midt i ingenmannsland ødelegge for meg?

GIR BLANKE: Sofia Richie kunne ikke brydd seg mindre om kritikerne. Her er hun med kjæresten i 2018. Foto: NTB Scanpix
GIR BLANKE: Sofia Richie kunne ikke brydd seg mindre om kritikerne. Her er hun med kjæresten i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En rekke ganger har kritikken haglet mot 21-åringen og kjæresten på grunn av aldersforskjellen på 15 år.

- Det får være deres greie. Jeg synes det er herlig. Foreldrene mine har eksakt samme antall år mellom seg, og for meg er de perfeksjon.

Richie er datteren til den berømte artisten Lionel Richie (70), og Diane Alexander (52). Richie sier videre at hun synes aldersforskjellen er topp, og understreker også at de berømte foreldrene hennes lever fint med at hun er sammen med Scott Disick.

KARDASHIAN: Da Khloé Kardashian skulle male med sin tidligere svoger, Scott Disick, gikk hun for en noe uvanlig klesstil. Video: TV2 Sumo. Musikk: Epidemic Sound Vis mer

Forsvinner fra serien

Det har gått over to år siden Disick og Richie ble koblet til hverandre for først gang. Forholdet deres har siden den gang vært eksponert i realityserien «Keeping Up With The Kardashians», hvor Disick har vært en sentral figur også etter bruddet med Kourtney Kardashian i 2015.

I fjor debuterte også Richie i serien om den verdensberømte familien.

Forholdet deres har flere ganger vært tema i «Keeping Up With The Kardashians», og i fjor deltok hun i en episode der seerne fikk se paret på familieferie til Finland sammen med Disicks tre barn, samt eksen.

Men i februar ble det kjent at hun ikke blir å så i kommende sesonger. Det avslørte Richie selv overfor ET Online. Årsaken er at hun skal satse på en ny karrierevei.

- Vel, fordi jeg ønsker å drive med skuespill. Jeg føler at jeg i en periode på en måte holdt tilbake fordi jeg var redd for å feile, men 2020 er året hvor frykten ikke skal stoppe meg. Jeg kommer til å drive med skuespill ganske snart, avslørte modellen overfor ET.

Fra før har 21-åringen en lysende modellkarriere, hvor hun har frontet kampanjer for store merker som Tommy Hilfiger, Michael Kors og Chanel. Det er imidlertid usikkert om modellkarrieren legges på hylla nå som hun tar fatt på nye utfordringer.

Hele Norges coronakart