Prins Harry og hertuginne Meghan:

Om avsløringene: - Burde advart Harry

Retter kritikk mot hertuginne Meghan.

AVSLØRINGER: Prins Harry delte flere oppsiktsvekkende detaljer i selvbiografien. Foto: Robin Utrecht/Shutterstock/NTB
AVSLØRINGER: Prins Harry delte flere oppsiktsvekkende detaljer i selvbiografien. Foto: Robin Utrecht/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I prins Harrys (38) yngre dager var gjerne bilder av ham fra festlig lag klistret på britiske avisforsider.

Da hans mye omtalte selvbiografi «Spare» havnet i butikkhyllene tidligere i år, kunne man lese mer om prinsens tidligere liv som partyløve. Han kunne bekrefte at han hadde eksprementert med kokain som 17-åring, i tillegg til cannabis og psykedelisk sopp.

Denne innrømmelsen startet store diskusjoner om prinsens framtid, som for tida bor i California. Nå får hertuginne Meghan (41) kritikk for å ikke ha advart ektemannen.

- Hun bestemmer

Valgene prisen tok som ungdom kan i verste fall føre til at han blir nektet oppholdstillatelse i USA.

Et av spørsmålene personer som søker om oppholdstillatelse i landet må svare på, er om de har brukt narkotika. Prins Harry antas å ha den typen visum som må fornyes etter tre år, noe som for hans tilfelle betyr i år.

- Dersom han løy i søknaden sin, bør det føre til at visumet hans blir trukket tilbake, uttaler immigrasjonsekspert Alberto Benítez til Telegraph, referert i Expressen.

Han tror prinsen ville blitt nektet opphold dersom han svarte ærlig. Immigrasjonsadvokat Chrissie Fernandez sier på den andre siden at svært få nektes opphold i USA på grunn av narkotikahistorien sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer