Benjamin Ingrosso:

Om barndommen: - En tøff kamp

Den svenske artisten åpner seg opp om den vonde barndommen.

TØFT: Benjamin Ingrosso åpner seg opp i denne ukas episode av «Så mycket bättre». Der forteller han om den tøffe barndommen. Foto: Karl Melander / TT / NTB
TØFT: Benjamin Ingrosso åpner seg opp i denne ukas episode av «Så mycket bättre». Der forteller han om den tøffe barndommen. Foto: Karl Melander / TT / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne høsten er den svenske artisten Benjamin Ingrosso (23) å se i suksessprogrammet «Så mycket bättre», som tilsvarer det norske «Hver gang vi møtes».

Hittil har det bare blitt vist to episoder av årets sesong, men det har allerede rukket å fenge seerne. Programmet er nemlig kjent for å hente fram de følsomme sidene ved artistene, og de drar ofte opp gamle historier - ofte vonde.

For Ingrossos del skjedde det denne uka, da han ble bedt om å beskrive hvordan karrieren tok fart. Han gjorde seg nemlig tidlig bemerket som barneartist, og det er flere som til dags dato som husker den svenske sangen «Hej Sofia».

Den opptrådte han nemlig med på Lilla Melodifestivalen, der han som åtteåring hentet hjem seieren med den egenskrevne låta.

Kjent familie

Karrieren har imidlertid skutt i været de siste åra, og i 2018 representerte han blant annet Sverige i Eurovision.

I helgas episode ble det svært følsomt for både artister og seere, da han begynte å fortelle om sin barndom. Artisten er sønn av det tidligere kjendisparet Pernilla Wahlgren (52) og Emilio Ingrosso (55).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer