Angelina Jolie og Brad Pitt:

Om bildebomba: «Angelina var tipseren»

Kommer med avsløringer i ny bok.

- TIPSET FOTOGRAFEN: Det var angivelig Angelina Jolie som tipset pressen om forholdet med Brad Pitt. Her er de to avbildet sammen i 2007. Foto: Alex Berliner/ BEI/ REX/ NTB
- TIPSET FOTOGRAFEN: Det var angivelig Angelina Jolie som tipset pressen om forholdet med Brad Pitt. Her er de to avbildet sammen i 2007. Foto: Alex Berliner/ BEI/ REX/ NTB Vis mer
Publisert

En av grunnleggerne bak magasinet Rolling Stone, Jann Wenner, sitter trolig på mye saftig informasjon om de store navnene i Hollywood.

I sin ferske biografi «Like a Rolling Stone», deler han noen av historiene han sitter på.

Det inkluderer den angivelige sannheten bak de famøse paparazzibildene av Brad Pitt (58) og Angelina Jolie (47) på ferie - som ble knipset da Pitt på papiret fortatt var gift med Jennifer Aniston (53). Det skriver Page Six.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

- Verdensomspennende scoop

I tillegg til Rolling Stone, var Wenner på et tidspunkt eier av kjendismagasinet Us Weekly.

Våren 2005 skal en av Us Weeklys fotografer ha fått et tips om at Angelina Jolie befant seg på et hotell ved den afrikanske kysten med ingen ringere enn Brad Pitt. Pitt og Aniston hadde separert seg måneder før, men var formelt sett fortsatt gift.

I tillegg mottok fotografen detaljer om når skuespillerparet gikk sine daglige turer, sammen med tips om hvor de kunne bli fotografert i hemmelighet, hevder Wenner.

VERDEN RUNDT: I starten av mai 2005 kunne UsWeekly publisere de første bildene av «Brangelina» - visstnok ved hjelp av Angelina Jolie selv. Foto: Faksimile fra UsWeekly
VERDEN RUNDT: I starten av mai 2005 kunne UsWeekly publisere de første bildene av «Brangelina» - visstnok ved hjelp av Angelina Jolie selv. Foto: Faksimile fra UsWeekly Vis mer

Bildene førte til overskrifter i «alle» tabloidaviser og magasiner verden over.

«Vi fikk bildet, vi fikk beviset», skriver Wenner i boka.

«Vi hadde et verdensomspennende scoop, Brangelinas debut», skriver han videre, og referer til Jolie og Pitts kallenavn.

Deretter slipper han bomba:

«Angelina var tipseren».

Bildene av de to kom i kjølvannet av ryktene som hadde spredt seg i Hollywood. Jolie og Pitt hadde spilt ektepar i actionfilmen «Mr. and Mrs. Smith», og det ble spekulert på om de hadde falt for hverandre utenfor filmsettet. Spekulasjonene hadde imidlertid blitt avvist, skriver Rolling Stone.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Skilte seg

- Forholdet ble dømt nord og ned, og Angelina ble utpekt som syndebukken. Alle skrev om hvordan hun forførte Brad og ødela hans «perfekte» ekteskap, sa tv-profil Marianne Jemtegård til Dagbladet om bildene i 2016.

Noen måneder etter publiseringen av de første bildene av «Brangelina», ble separasjonen mellom Pitt og Aniston endelig: 2. oktober 2005 var skilsmissen fullført, følge People.

I 2008 erkjente Pitt overfor Rolling Stone at han hadde fått følelser for Angelina Jolie mens han ennå var gift med Aniston.

På spørsmål om hvorfor «Mr. & Mrs. Smith» var hans favorittfilm, svarte han følgende:

- Fordi jeg ble forelsket.

I kjølvannet av «trekantdramaet» kom egentlig ikke Jolie og Pitt med noen offisiell bekreftelse av forholdet sitt - før det i januar 2006 ble offentliggjort at de to superstjernene ventet barn sammen, ifølge People.

I 2016 slo imidlertid kjærligheten sprekker, og ekteparet bekreftet at de skulle skilles.

Eksparet har seks barn sammen: Maddox (21), Pax (18), Zahara (17), Shiloh (16) og tvillingene Knox (14) og Vivienne (14).

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer