Elin Härkönen:

Om bruddet: - Gråt og skrek

Paolo Robertos ekskjæreste, som på tidspunktet pågripelsen fant sted var samboeren med Roberto, bryter tausheten.

GIKK FRA HVERANDRE: Etter at Paolo Robertos sexkjøp ble kjent tok forholdet med Elin Härkönen slutt. Foto: Anna-Karin Nilsson / Expressen
GIKK FRA HVERANDRE: Etter at Paolo Robertos sexkjøp ble kjent tok forholdet med Elin Härkönen slutt. Foto: Anna-Karin Nilsson / Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I midten av mai ble den svenske tv-stjerna og tidligere bokseren Paolo Roberto (51) pågrepet av politiet under en razzia mot en adresse hvor totalt elleve personer ble tatt for kjøp av seksuelle tjenester.

Som følge av pågripelsen mistet 51-åringen programlederjobben sin i TV4 samt jobben i RadioRix FM, hvor Roberto har medvirket.

Også 51-åringens samarbeid med Coop i form av varemerket hans har blitt avsluttet, da matvarekjeden ikke lenger ønsker å kjøpe inn produktene hans.

Ikke nok med det, også det svenske kongehuset tok avstand fra Roberto ved å fjerne ham fra hjemmesida til prinsesse Sofia og prins Carl Philips stiftelse for dyslektikere.

På tidspunktet 51-åringen ble pågrepet var han samboer med Elin Härkönen (25). I etterkant har forholdet tatt slutt, og nå velger hun å fortelle om sjokket etter hun fant ut om sin daværende kjærestes sexkjøp.

- Livet mitt har rast sammen

Det gjør hun i en episode av podkasten «Assefa Schlingmann» hvor 25-åringen forteller at hun i starten hadde vanskeligheter med å sove, og at hun minnes at hun både «sprang, gråt, lo og skrek», ifølge Expressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer