Fay Wildhagen:

Om bruddet: - Vi var knust

I et intervju med VG Helg tar artisten et oppgjør med romanserykter på Jodel, og går nærmere inn på bruddet med NRK-profil Silje Nordnes.

LETTER PÅ SLØRET: Forrige måned ble det kjent at artist Fay Wildhagen og NRK-profil Silje Nordnes hadde gått hver til sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
LETTER PÅ SLØRET: Forrige måned ble det kjent at artist Fay Wildhagen og NRK-profil Silje Nordnes hadde gått hver til sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Artist Fay Wildhagen (27) ga ut debutalbumet «Snow» i 2015. For albumet ble hun nominert til Spellemannsprisen samme år i kategorien «Beste nykommer», og til P3 Gull i klassen« Årets nykommer».

Hun vant Edvard-prisen i 2015 i klassen «Utfordrer» for låta «Into the Woods» fra det samme albumet. I tillegg har hun vært å se på en rekke scener og festivaler her både i Norge og Europa.

De siste månedene har hun imidlertid vært å se i TVNorge-programmet «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», hvor hun har gjort en god figur og blitt en favoritt hos flere av seerne.

På privaten har hun tidligere vært i et forhold med NRK-profil Silje Nordnes (36). Forrige måned meddelte sistnevnte at forholdet med Wildhagen hadde tatt slutt. Det ble kjent i en episode av «Lørdagsrådet», der Nordnes var en av de tre gjestene.

- Jeg er 36 år, jeg er singel og jeg bor alene, innrømmet hun i programmet.

Nært forhold

I et nytt intervju med VG Helg går Wildhagen nærmere inn på bruddet og forholdet til Nordnes. I intervjuet forklarer artisten at de to i flere år klarte å holde forholdet utenfor offentligheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer