Hanna Friberg:

Om bruddet: - Skjønte ingenting

- Jeg ble dumpet, igjen.

SJOKK: Influenser Hanna Friberg åpner seg om det ferske bruddet med Max Johnler. Foto: Skjermdump Instagram
SJOKK: Influenser Hanna Friberg åpner seg om det ferske bruddet med Max Johnler. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

I april i fjor fortalte den svenske influenseren Hanna Friberg (29), også kjent som «Hannalicious», i podkasten «Måndagsvibe» at forholdet hadde blitt rammet av utroskap, og at kjæresten hadde dumpet henne.

Bare kort tid etter ble paret sammen igjen.

Det var i fjor vår at influenseren hintet om en ny flamme. Ikke lenge etterpå kom bekreftelsen på at hun var i et forhold, til en fyr hun omtalte som «Mr. Big».

Tidligere denne uka kunne hun fortelle at det nok en gang er slutt med kjæresten, hvis egentlig navn er Max Johnler (21).

SPLITTET: Etter at bruddet mellom Caroline Nitter og Cristian Brennhovd var et faktum, har mange lurt på hva som skjer med deres delte inntektskilde Onlyfans. Her er de uenige. Reporter og video: Jenny Emilie Aas og Thea Hope / Rød Løper. Vis mer

- Jeg ble dumpet

Nyheten bekreftet hun på Instagram.

«Det er helt sykt at nesten hele Stockholm allerede vet at jeg og kjæresten min har gjort det slutt, før jeg selv har rukket å bearbeide det eller fortelle det til mine nærmeste», skrev hun, uten å gå inn på detaljer.

Nå, i en ny episode av «Måndagsvibe», som hun har med influenserkollega Lovisa Wallin, forteller hun om hvorfor det egentlig ble slutt. Episoden har fått navnet «Vi har gjort det slutt».

Hun innleder med å blant annet forklare at hun har grått så mye at hun ikke vet om det finnes noen tårer igjen.

- Det er sånn at jeg og «Mr. Big» har gjort det slutt. Eller, skal jeg være ærlig så har jeg blitt dumpet igjen, sier hun gjennom tårer, og fortsetter:

- Jeg har blitt dumpet igjen av kjæresten min, eller eksen min nå da. Da dette skjedde skjønte jeg virkelig ingenting, jeg har aldri vært i et sånt sjokk som jeg var i det øyeblikket. Bare noen timer før ville han at vi skulle se på hus og booke masse greier til neste år og jeg trodde vi hadde en veldig åpen kommunikasjon, med tanke på alt som har skjedd tidligere.

BRUDD: Oscar Westerlin prater litt om tiden etter bruddet og hvor han har flyttet. Video: Luna Lea. Reporter: Malin Haugan. Vis mer

- Føler meg såret og lurt

29-åringen forteller videre at hun ikke har merket noen forandring hos kjæresten, annet enn at de har vært litt mer irriterte på hverandre den siste tiden, på grunn av mye jobb.

- Han kom hjem en kveld, etter at han hadde vist meg det huset han ville at vi skulle se på, og sier at han vil gjøre det slutt. Og jeg skjønte ingenting. Vi lå i senga og jeg bare stirret i taket. Jeg var helt i sjokk, for jeg kunne ikke ta det innover meg (...) Nå ligger gutten som jeg elsker mest i hele verden - som jeg har planlagt å tilbringe resten av livet mitt med - og sier at han ikke vil det lenger. Jeg har nok aldri følt meg så såret og lurt.

Friberg sier at de etter utroskapen, som de gikk gjennom i fjor, har hatt en langt mer åpen kommunikasjon. De har også planlagt barn og snakket om barnenavn, samt skaffet seg hunden Hugo. Derfor var sjokket ekstra stort, forklarer hun.

- Jeg trodde virkelig at vi hadde noe spesielt, og å få det motbevist er så grusomt, for man føler seg så dum.

ISFRONT: I serien «Alle elsker David» får vi se hvordan stemningen var mellom Hedvig Sophie Glestad og David Eriksen rett før bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

Friberg kastet «Mr. Big» ut av leiligheten dagen etter bruddet, og forteller at hun nå jobber seg gjennom sorgen ved god hjelp av venner. Johnler har foreløpig ikke uttalt seg.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer