Emil Gukild:

Om bryllupet: - Veldig gøy

Emil Gukild og Linnéa Myhre er godt i gang med bryllupsplanleggingen.

JULEKLAR: Emil Gukild og Linnéa Myhre under premierefesten på «24-stjerners julekalender». Foto: Espen Solli / Se og Hør
JULEKLAR: Emil Gukild og Linnéa Myhre under premierefesten på «24-stjerners julekalender». Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld var det duket for premierefest av NRKs «24 stjerners julekalender», der 24 kjente fjes må løse programleder Markus Nebys (31) tolkninger av julestrias utfordringer - før det til slutt står igjen én vinner.

Blant deltakerne finner vi NRK-profil Emil Gukild (30), som naturligvis var til stede under premieren. Som ansatt i statskanalen innrømmet han å ha benyttet seg av muligheten til å laste ned hele kalenderen i forkant - og har derfor allerede sett det som venter seerne.

PREMIEREFEST: På premieren til serien «Da vi styrte internett» møtte Linnéa Myhre og Emil Gukhild pressen for første gang. De ønsket ikke å svare på hvordan de møttes. Reporter: Anniken Aronsen. Vis mer

- Dette er det prosjektet jeg har vært med på i hele mitt liv som jeg har mest tro på. Jeg tror dette kommer til å bli fantastisk bra, kunne han fortelle til Dagbladet, og fristet med drama, intriger og humor.

Gukild har for tida mange jern i ilden, for i tillegg til å være aktuell i julekalenderen, er han også å se på NRKs sportssendinger i forbindelse med fotball-VM. I tillegg driver han med bryllupsplanlegging.

NAKENKJOLE: Kjolevalget til Øyunn Krogh fikk oppmerksomhet på premierefesten til NRKs «24-stjerners julekalender». Video: Rød Løper. Vis mer

Det var sommeren i fjor det ble bekreftet at Gukild og Linnéa Myhre (32) hadde funnet lykken sammen. Et lite år seinere, nærmere bestemt i mai, kunne paret røpe at de hadde forlovet seg.

Nå er de i full gang med bryllupsplanleggingen.

- Det går bra. Vi legger planer og koser oss. Vi prøver å finne ut hva vi skal gjøre, så det er veldig gøy, sier Gukild.

RING PÅ FINGEREN: Erik Follestad og Ingvild Schistad har vært kjærester i flere år, og i fjor ble de også foreldre for første gang. Nå er det bare én ting som gjenstår; ring på fingeren. Reporter: Thea Hope. Video: Jenny Emilie Aas/Rød Løper Vis mer

- Hvordan ser drømmebryllupet ut?

- Oi, nei, det er det vi prøver å finne ut av. Vi har ikke funnet ut av det ennå, men vi prøver.

Tidligere i høst kunne Myhre avsløre overfor «God kveld Norge» at de har planleggingsmøter hver søndag. Tidspunktet for bryllupet er foreløpig ikke kjent.

Men før bryllupet står julefeiringen for tur.

Henrik Elvjord Borg og Lisa Anckarman har fått sin egen realityserie på Youtube «LISA&HENRIK», der snakker de om fremtiden. Reporter: Steffen Pettersen Video: Rød Løper/ Vis mer

- Jul for meg er å dra til hytta vår på Tynset, hvor mamma vokste opp. Det er ikke strøm på hytta, så det blir å hente ved og pumpe vann, forteller Gukild og legger til at på menyen står det pinnekjøtt, som han sier er «det beste han vet».

- Linnéa var med på hytta i fjor så hun blir med i år også - det er en sikker oppskrift. Hun glir rett inn og hun bidrar og koser seg, så det er koselig.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer