Rita Wilson:

Om coronaviruset: - Jeg kunne ikke gå

Hollywood-stjernas kone letter for første gang på sløret om hvordan det var å være smittet av coronaviruset.

ÆRLIG: Stjerneparet Rita Wilson og Tom Hanks var først ut av kjendisene til å teste positivt for coronaviruset. Nå avslører førstnevnte hvordan det var å være smittet av coronaviruset. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: Stjerneparet Rita Wilson og Tom Hanks var først ut av kjendisene til å teste positivt for coronaviruset. Nå avslører førstnevnte hvordan det var å være smittet av coronaviruset. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-paret Rita Wilson (63) og Tom Hanks (63) var de første kjendisene som avslørte at de hadde testet positivt for coronaviruset i byen Gold Coast i deltastaten Queensland i Australia 12. mars. Nyheten delte Hanks den gang på Twitter.

I dag har imidlertid stjerneparet blitt friske fra coronaviruset, og befinner seg for tida i hjemmet sitt i Los Angeles.

I løpet av tida stjerneparet var syke delte de hyppig oppdateringer med fansen om hvordan det gikk med dem, men de har ikke utdypet hvordan de opplevde coronaviruset, før nå.

Nå letter nemlig Wilson på sløret for aller første gang om hva slags symptomer hun opplevde, og hvordan det var å være smittet av coronaviruset, som hittil har tatt livet av over 100 000 mennesker i verden.

Fikk medikament for coronaviruset

Det gjør hun i et videointervju med CBS. I intervjuet legger ikke Wilson skjul på at hun kjente på flere ubehagelige symptomer.

- Jeg var ekstremt trøtt. Jeg følte kontinuerlig smerte, ubehag, ønsket ikke å bli tatt på og så begynte feberen. Kuldegysninger som jeg aldri har hatt før. Når jeg ser tilbake, innser jeg at jeg også mistet smak og lukt som jeg ikke innså den gangen, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer