Siv Jensen:

Om dating: - Radaren er på

Den tidligere politikeren letter på sløret i et ferskt intervju, der hun også kommer med en slags kjæreste-avsløring.

PÅSKRUDD: Siv Jensen avslører at hun er åpen for å finne en å dele livet med. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅSKRUDD: Siv Jensen avslører at hun er åpen for å finne en å dele livet med. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siv Jensen (54) er først og fremst kjent som den tidligere partilederen i Frp. Mange husker henne nok ekstra godt fra valget i 2013, da hun ropte «Morna, Jens» etter at et borgerlig flertall var endelig.

54-åringens jobb var i en årrekke å fortelle Norge hva hun mente om forskjellige saker, og hva hun tenkte ville være den beste løsningen på ulike problemstillinger.

Den ene tingen hun har holdt tett til brystet hele tida, har vært privatlivet sitt. Til tross for at interessen har vært stor, har den tidligere partilederen vært ordknapp.

LYKKE: Siv Jensen kunne endelig ta med seg sin nye hund med hjem. Video: Facebook Vis mer

Hun ga imidlertid et lite innblikk i kjærlighetslivet sitt da hun i 2021 ga ut boka «Siv. Med egne ord». Der kunne hun avsløre at hun alltid har følt seg sårbar i datingsituasjoner, men at hun likevel har truffet menn.

«Når du møter en du ikke kjenner så godt, vil du helst møtes på nøytral grunn. Det er ikke enkelt å gå på date med alles øyne på deg og mobilkameraer overalt. Det som egentlig skal være både hyggelig og spennende, blir rett og slett litt ubehagelig. Jeg føler meg utsatt, og det er neppe særlig mye enklere for mannen jeg er ute med. Derfor har jeg måttet insistere på at det skal skje hjemme, og det er jo heller ikke helt ukomplisert», står det i boka.

AVTROPPENDE: Siv Jensen har siden 2006 vært leder for Fremskrittspartiet. Lørdag 8.mai holdt hun avskjedstale for partiets landsmøtet. Vis mer

Hun har også sagt i podkasten «Ida med hjertet i hånda» at jobben hennes var et dårlig sjekketriks.

I et nytt intervju med Aftenposten forteller hun nå at hun er klar for å date.

- I mange år skrudde jeg av radaren. Jeg hadde ikke tid. Det ble for vanskelig. Nå merker jeg at radaren er på igjen. Nå humrer jeg av det. Jeg synes det er gøy, sier hun og legger til:

- Møter jeg noen som er hyggelig, går jeg på date. Jeg er ikke i et forhold akkurat nå, men jeg har vært det.

Det er ikke kjent når Siv Jensen sist var i et forhold.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer