Kim Kardashian og North West

Om datterens utspill: - Slemt

Firebarnsmoren røper eldstedatteras utagering.

UENIGE: Da mor og datter krangler holder ikke minstemann tilbake på kritikken. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for ULTA Beauty / KKW Beauty/AFP/NTB
UENIGE: Da mor og datter krangler holder ikke minstemann tilbake på kritikken. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for ULTA Beauty / KKW Beauty/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Nylig gjestet realitystjerna Kim Kardashian (40) som programleder i humorshowet «Saturday Night Live». Her spøkte hun om blant annet ektemannen Kanye West (44), og den verdenskjente sexvideoen som i ettertid har markert starten for stjernas blomstrende karriere.

Sammen med rapperen deler hun døtrene North (8) og Chicago (3), og sønnene Saint (5) og Psalm (2).

I et nytt intervju røper nå firebarnsmoren flere detaljer om morsrollen, og denne gangen handler det om diskusjonene med eldstedattera.

- Er så stygt

Da 40-åringen gjestet et nytt innslag kalt «Ellen Digital’s Mom Confessions web series», avslørte hun nemlig hvordan dattera North utagerer når mor og datter befinner seg i en diskusjon.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

På et spørsmål om hva det slemmeste noen av barna hennes har sagt til henne, svarer hun nemlig:

- Hver gang jeg havner i en uenighet med dattera mi så tror hun at dette er et stikk mot meg. Hun sier: «Huset ditt er så stygt, det er helhvitt! Hvem bor sånn som dette?», røper sminkegründeren.

Hun legger heller ikke skjul på at det treffer en nerve, noe som hun mistenker at åtteåringen er bevisst på.

- Hun tror at det påvirker meg, og det er ganske slemt fordi det er jo huset mitt, fortsetter Kardashian.

Sexvideo

Som tidligere nevnt ledet superstjerna det velkjente programmet «SNL» denne helga.

Før henne har flere av verdens største stjerner gjestet som programledere, og 40-åringen la ikke skjul på at hun ble overrasket over å bli spurt om å bli en av de.

- Jeg vet det. Jeg er også overrasket over å se meg her. Da de spurte meg så var jeg sånn «men hvorfor?» Jeg har ikke hatt en filmpremiere på lang tid. Jeg mener, jeg har bare spilt i én film som har kommet ut, og da var det ikke engang noen som fortalte meg at den hadde premiere, spøkte hun.

- Det glemte visst mora mi å fortelle, fortsatte hun.

Sistnevnte kommentar var trolig et stikk mot mora Kris Jenner (65), som i alle år har blitt beskyldt for å lekke datteras sexvideo. Det skal riktignok nevnes at Jenner hardnakket har nektet for å ha vært innblandet i videolekkasjen.

OVERRASKER:Kourtney Kardashian overrasker som skuespiller i Netflix nye film «He's all that». Video: Se og Hør/Netflix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer