Bianca Ingrosso:

Om den vanskelige tida: - Forsøker å lære

Bianca Ingrosso har lagt en tøff tid bak seg. Nå letter hun på sløret om hvordan hun kom seg videre.

ÅPNER OPP: Bianca Ingrosso har ærlig fortalt at hun har gått gjennom en vanskelig tid. Nå forteller hun hvordan hun har det i dag. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet
ÅPNER OPP: Bianca Ingrosso har ærlig fortalt at hun har gått gjennom en vanskelig tid. Nå forteller hun hvordan hun har det i dag. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Denne sesongen får man bli med meg på en veldig vanskelig reise som jeg ikke trodde jeg skulle snakke om, sier Bianca Ingrosso (25) til Dagbladet når vi snakker med henne i forbindelse med den nye sesongen av «Wahlgrens Värld» onsdag.

Den svenske 25-åringen har i løpet av de siste åra vokst fram til å bli en av Sveriges største influensere som både YouTube-profil, Instagram-profil og med sitt eget sminkemerke, Caia.

Den siste tida har hun åpenhjertig fortalt følgerne sine, over 1,1 million på Instagram, om at hun ikke har hatt det så lett.

- Jeg har det ikke så bra psykisk, og som jeg har fortalt til dere er jeg bare hjemme og forsøker å hvile og ikke sosialisere meg. Jeg tar det bare helt rolig, fortalte hun i en video på sin YouTube-kanal tidligere i sommer.

Videre fortalte «Wahlgrens Värld»-stjerna at hun fant mye støtte i å snakke med følgerne sine, men at hun ikke kom til å fortelle akkurat hva det var som skjedde i livet hennes på daværende tidspunkt.

- Måtte bytte innstilling

I den kommende sesongen av familien Wahlgren-Ingrossos tv-serie, vil hun derimot åpne opp for seerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer