Lilli Bendriss:

Om eksen: - Kan forandre seg

TV-profilen forteller ærlig om sivilstatusen.

SINGEL: Lilli Bendriss er i dag tilsynelatende singel, men lukker ikke dørene for et forhold med eksen igjen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
SINGEL: Lilli Bendriss er i dag tilsynelatende singel, men lukker ikke dørene for et forhold med eksen igjen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

TV-profil Lilli Bendriss (75) har flere ganger fortalt åpent om kjærlighetslivet. I over 40 år var hun sammen med Kader Bendriss, som hun både giftet seg og fikk tre barn med.

De seineste åra har hun imidlertid vært i et forhold med 28 år yngre Shad Tabine, som hun først fant tilbake til i 2019, etter å ha hatt et av-og-på-forhold. I august i fjor avslørte hun overfor Se og Hør at paret valgte å gå hver til sitt.

- Vi har kommet til den konklusjonen at det nå er riktig å forandre statusen vår offentlig fra kjærester til venner, sa hun til bladet den gang.

Nå kan imidlertid Bendriss avsløre at det slettes ikke er umulig at de finner tilbake til hverandre - nok en gang.

BRANN: Sommeren tok en dramatisk vending for Lilli Bendriss da hun måtte evakuere boligen sin i Marbella. Les hele saken på Se og Hør Pluss. Video: Privat/Jacob Geir Grimsmo Vis mer

- Hvem vet?

Det var da Dagbladet møtte TV-profilen under premieren av Eyvind Hellstrøm (73) og Truls Svendsens (49) nye program «Truls á la Hellstrøms Bistro», at hun kunne fortelle hva status på kjærlighetsfronten er.

GODE VENNER: Lilli Bendriss omtaler ekskjæresten Shad som en god venn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GODE VENNER: Lilli Bendriss omtaler ekskjæresten Shad som en god venn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Akkurat ståa nå er veldig - hva skal jeg si ... det er et vakuum. Jeg var jo sammen med Shad i mange år, og vi er fortsatt veldig gode venner, men bor i forskjellige land og i det hele tatt, sier hun, og legger til:

- Vi møtes når vi kan, og så har vi bare valgt å si at vi ikke er kjærester akkurat nå. Men det kan jo forandre seg, hvem vet? Vi får se.

Prosjekt med Märtha

75-åringen kunne ellers fortelle ivrig om prosjektet hun har startet med prinsesse Märtha Louise, som hun gleder seg stort over.

AVSLØRER: Lilli Bendriss tok med seg kjæresten Shad Tabine (45) på den røde løperen. Video: Kevin Smilden Vis mer

- Vi har startet produksjonsselskap sammen, og har veldig planer om å lage en TV-serie, forteller hun.

- Vi er litt i begynnelsen - det tar jo veldig lang tid å sette noe sånt i gang, men vi skal begynne nå, og bygge opp til en eventuell TV-serie.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer