Caroline Berg Eriksen:

Om ekteskapet: - Kan bli høylytt

I Iselin Guttormsens podkast innrømmer tobarnsmoren at det ikke er alt hun deler med følgerne sine.

ÅPNER SEG: Influenser og toppblogger Caroline Berg Eriksen forteller ærlig om ekteskapet med Lars-Kristian Eriksen i podkast. Foto: Heiko Junge / NTB
ÅPNER SEG: Influenser og toppblogger Caroline Berg Eriksen forteller ærlig om ekteskapet med Lars-Kristian Eriksen i podkast. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For elleve år siden ble Caroline Berg Eriksens (34) blogg, med navn «Fotballfrue», landets mest besøkte blogg med over 70 000 lesere hver dag. Siden den gang har Berg Eriksen forblitt en av Norges mest kjente bloggere med over 300 000 følgere på Instagram.

Influenseren har også gitt ut boken «Fotballfrues dagbok - Et år med Norges største blogger», og vært å se i blant annet «Skal vi danse» og flere sesonger av «Bloggerne». I 2014 valgte hun imidlertid å bytte bloggnavnet til «Caroline Berg Eriksen».

På privaten har influenseren vært gift med tidligere fotballspiller Lars- Kristian Eriksen (37) siden 2010. Paret har fått to døtre sammen, Nelia og Naia. Siden 2017 har de også jobbet sammen.

I søndagens episode av influenser Iselin Guttormsens (33) podkast «G-punktet» er Berg Eriksen gjest, og der letter hun på sløret om ekteskapet, samt hvordan det er å jobbe med ektemannen.

- Kan bli høylytt

I podkasten får 34-åringen blant annet spørsmål om forholdet er like perfekt som det kan virke utad, og om de i det hele tatt krangler. På sistnevnte spørsmål svarer Berg Eriksen bekreftende, men påpeker imidlertid at det går mest i diskusjoner som dreier seg om jobb.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer