«Exit»:

Om ellevill scene: - Krevende

Tobias Santelmann og Jon Øigarden med overraskende avsløring fra innspillingen.

Hundre nakne, kvinnelige statister, utkledd som enhjørninger. Only in «Exit». Video: Rød Løper/NRK TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter tre sesonger med «Exit» begynner det norske folk å bli vant med eksponeringen av nakenhet, sex, vold og rus. Det mangler ikke på grenseoverskridende scener, og de fire finansmennene virker ikke å ha noen form grenser når det kommer til hva de anser som greit å gjøre.

«Exit»-aktuelle Tobias Santelmann forteller hvordan han egentlig snakker, ukjent hobby og det største offeret han gjør som skuespiller. Video: Rød Løper/NRK TV Vis mer

Mens innspillingen av seriens andre sesong foregikk i Oslo-området, er sesong tre spilt inn både i Spania, Frankrike, Marokko og Storbritannia. Det bød på uventede utfordringer for de etablerte skuespillerne.

GUTTETUR: Kompisturen var i regi av Simon Bergers karakter Adam, og inneholdt mye damer og nakenhet. Foto: Fremantle / NRK
GUTTETUR: Kompisturen var i regi av Simon Bergers karakter Adam, og inneholdt mye damer og nakenhet. Foto: Fremantle / NRK Vis mer

Tidligere har Jon Øigarden (51), som i serien spiller Jeppe, fortalt at scener med mye nakenhet var litt kleine å spille inn.

- Det er jo mange nakne damer som flyr rundt som man ikke kjenner, og heller ikke rekker å bli kjent med. Så det er jo litt kleint.

Overfor Dagbladet innrømmer skuespilleren at det er spesielt én scene som var litt verre enn de andre.

SPENTE: Henrik, Jeppe og William venter spent på festens store overraskelse. Foto: Fremantle / NRK
SPENTE: Henrik, Jeppe og William venter spent på festens store overraskelse. Foto: Fremantle / NRK Vis mer

- Vi var i Spania også var det en scene hvor det var mange nakne damer som løp rundt. De får jo betalt for å løpe rundt lettkledd eller naken, men hvis du tar på de så koster de mye mer, forklarer Øigarden.

Tobias Santelmann og de andre skuespillerne i «Exit» er ikke i tvil - Pål Sverre Hagen har gjort ting enkelt for seg selv under innspillingen av serien. Video: Rød Løper/NRK TV Vis mer

- Det var et øyeblikk der hvor vi var veldig redde for å gjøre nettopp det, fordi vi skulle løpe rundt og ta på dem, men det var noen vi ikke kunne ta på. Da var produsenten livredd, mimrer han videre.

Situasjonen Øigarden refererer til vises i episode fem. De fire kompisene befinner seg på et luksushotell og blir invitert til en eksklusiv fest. På festen dukker det opp en overraskelse fra verten, nemlig en rekke nakne og lettkledde kvinner utkledd som enhjørninger som løper rundt, og som mennene kan «jage».

ENHJØRNING: De nakne kvinnene var kledd ut som enhjørninger. Foto: Fremantle / NRK
ENHJØRNING: De nakne kvinnene var kledd ut som enhjørninger. Foto: Fremantle / NRK Vis mer

Også medskuespiller Tobias Santelmann (42), som portretterer rollen som Henrik, husker godt den nevnte scenen.

- Det var krevende. Mest på grunn av hva vi gjør, men også fordi «Exit» har blitt en greie som alle her i Norge kjenner til, så det å dra et sted og filme her eller å ha statister her er ikke noe problem, fordi alle vet hva det er og hvilket miljø det er.

- Men det å dra til Sør-Europa og så holde på sånn som vi gjør et sted hvor statistene ikke kjenner til «Exit» og ikke har sett det - det var litt ubehagelig. De visste jo ikke hva vi holdt på med, og det gjorde at jeg fikk et stort behov for å unnskylde oss overfor dem.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer