Camilla Herrem:

Om farens bortgang: - Han har etterlatt et enormt tomrom

Håndballspilleren forteller om sorgen i nytt intervju.

I SORG: Håndballstjerna Camilla Herrem mistet faren Carl Otto Herrem i februar, nå forteller hun om sorgen. Foto: NTB scanpix
I SORG: Håndballstjerna Camilla Herrem mistet faren Carl Otto Herrem i februar, nå forteller hun om sorgen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Håndballstjernen Camilla Herrem (32) delte i februar den triste beskjeden om at faren, Carl Otto Herrem, hadde gått bort.

Det fortalte hun i et Instagram-innlegg sammen med flere bilder av far og datter sammen.

- Min far, verdens beste far. Tenk at den siste klemmen jeg skulle gi deg var i dag. Jeg klarer ikke helt å forstå dette her, alt skjedde så fort. Jeg elsker deg så mye, og du vil alltid være i hjertet mitt. Mitt forbilde, min far, og verdens beste menneske. Hvil i fred. Jeg savner deg allerede. Det er deg og meg, skrev hun i innlegget.

Brått dødsfall

Det har vært et turbulent år for håndballstjernen med både gledesrus over fødselen av sønnen Theo i juli, en fremragende håndballkarriere, men også en bunnløs sorg over farens dødsfall.

Nå, drøye to måneder senere, forteller hun åpent om sorgen etter farens brå død i et nytt intervju med Stavanger Aftenblad.

Dødsfallet var brått og uventet, og til avisa forteller Herrem at det har vært en berg og dalbane av opp- og nedturer. Støttespilleren og faren som alltid sto ved henne side og heiet fra tribunen, er ikke lenger til stede under håndballkampene eller i hverdagen, og er erstattet med et stort tomrom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer