Sara Emilie Tandberg:

Om flykaoset: - Tragikomisk

Influenseren har knapt hatt en ferietur som har gått etter planen i år.

FORTVILER: Influenser Sara Emilie Tandberg frykter at nok en ferietur går i vasken. Foto: Skjermdump Instagram
FORTVILER: Influenser Sara Emilie Tandberg frykter at nok en ferietur går i vasken. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

2022 har vært et år hvor det har vært litt ekstra utfordrende for folk å reise på ferie. Først herjet coronarestriksjonene, deretter ble det passkrise og flere hundretusener av nordmenn gikk inn i sommeren uten gyldig pass.

Starten av sommeren var heftig preget av flystreik og nesten-konkurser i flere flyselskap, og nå er det vinterens ankomst som setter en stopper for førjulsplaner.

I Storbritannia har det vært uvær, spesielt i London, som nå har ført til ordentlig kaosstemning på flyplassene i hovedstaden.

GREP INN: Sara Emilie Tandberg deler åpent til venninnene om tiden hun nesten møtte veggen, noe som resulterte i en «intervention». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Én av de som hadde tenkt seg til den britiske storbyen for å nyte litt førjulskos er influenser Sara Emilie Tandberg (30). Etter planen reiser hun med venninnene Monica Nyhus (35) og Therese Lien (34) tirsdag formiddag, men slik det ser ut nå kan det være greit at trioen også har en plan b.

- Altså, hva er oddsen? Hvordan skjer det hver gang, ha ha. Det er litt tragikomisk hele greia, sier Tandberg til Dagbladet, og legger videre til:

- Jeg har vært på mange ferier i år, men det har ikke vært mange som har gått etter planen. Dette blir potensielt den tredje som rammes av flykaos.

I sommer ble både en venninnetur til Italia og en kjærestetur til Spania rammet. Nå kan det se ut til at heller ikke London-turen vil gå helt plettfritt.

KJÆRLIGHET: Sara Emilie Tandberg har hold kjærlighetslivet privat, men nå viser hun frem sin nye kjæreste på «Bloggerne». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

- Ikke heldig

Tandberg er for tida gravid med sitt tredje barn, og kunne på lørdag dele at hun var 30 uker på vei. Hun er med andre ord ikke høygravid, men er likevel veldig bevisst på at hun begynner å nærme seg.

- Jeg er i siste trimester så det er litt å ta hensyn til. Jeg har ikke lyst til å bli kastet rundt. Sist ble det liksom et helt døgn med fly og det var veldig krevende med to barn. Nå reiser jeg uten barn, men det er likevel ikke helt heldig å havne på feil flyplass med baby i magen.

30-åringen forklarer at i og med at de bare skal være i London to netter, så må de se om det i det hele tatt er verdt det dersom det ender opp med å bli lange forsinkelser.

- Vi har uansett bestemt oss for at tida er satt av til oss, så vi finner ut av noe. Om det blir to netter på hotell i Oslo eller hva det måtte være, så skal vi være sammen.

DIAGNOSE: Sara Emilie Tanberg deler åpent om diagnosen i «Bloggerne». Video: TV 2/Rød Løper. Vis mer

Uflaks

Søndag kveld publiserte Tandberg en Story på Instagrams historiefunksjon hvor hun hadde tatt en skjermdump av en nyhetsartikkel om snøkaoset i London.

«Lurer på om bare EN reise vi skal på kan gå uten stress, Therese. Stakkars Monica som får uflaksen vår. Krysser fingrene», skrev hun over skjermdumpen.

SNØKAOS: Flyplassene rundt London har vært sterkt preget av det massive snøfallet det siste døgnet. Foto: Skjermdump Instagram Story
SNØKAOS: Flyplassene rundt London har vært sterkt preget av det massive snøfallet det siste døgnet. Foto: Skjermdump Instagram Story Vis mer

- Jeg er den negative, mens de andre tenker det ordner seg. Det er jeg som drar med uflaksen inn, men Monica har alltid veldig flaks så jeg håper hun tar den med, fleiper hun overfor Dagbladet

Venninnegjengen skal lansere et nytt kjolemerke på nyåret, og London-turen er derfor tenkt som en kombinasjon mellom «business og pleasure».

- Vi skal ta litt bilder, og når det er snø der så er det jo skikkelig idyllisk og typisk jul. Om vi ikke får dratt dit så må vi likevel gjøre den jobben vi skulle, men vi skal ikke ta fly før litt utpå formiddagen så jeg krysser fingrene for at det går greit.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer