Therese Charlotte «Tcmn» Margrethe Nilsen:

Om fødselen: - Det var traumatisk

Den tidligere toppbloggeren åpner seg om den tøffe opplevelsen.

TØFF OPPLEVELSE: Den tidligere toppbloggeren Therese Charlotte hadde ikke den beste opplevelsen under fødselen. Foto: Privat
TØFF OPPLEVELSE: Den tidligere toppbloggeren Therese Charlotte hadde ikke den beste opplevelsen under fødselen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I februar kunne den tidligere toppbloggeren Therese Charlotte Margrethe Nielsen (26), også kjent som «Tcmn», avsløre at hun ventet sitt første barn med samboeren Magnus Tollånes (26).

I august kom den lille jenta til verden.

«Vår lille skatt Tomine Charlotte Tollånes ⁣kom til verden 16. august kl. 20.44 med sine beskjedne 2606 gram og 48 cm»⁣⁣, skrev den nybakte mora til sine 200 000 følgere på Instagram.

I måneden etter har det imidlertid kommet tydelig fram at opplevelsen ikke var en dans på roser for 26-åringen. Nå åpner hun seg om den tøffe fødselen og tida etter.

Smertefull opplevelse

- Nå er det heldigvis over, og jeg har ikke så lyst til å gjøre det flere ganger, for å si det sånn. Vi får se om det hjelper å få snakket om fødselen.

Det sier den tidligere bloggeren til Dagbladet en knapp måned etter at dattera kom til verden.

Det hele startet med mindre rier her og der hjemme fredag 13. august. Riene fortsatte gjennom både lørdagen og søndagen, og etter mye smerter og to sjekker på sykehuset mandagen ble hun lagt inn på fødestua.

Da var fødselen brått i gang. Den tidligere bloggeren var i aktiv fødsel i under tre timer, og klokka 20:44 kom lille Tomine til verden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer