Ryan Reynolds:

Om foreldrerollen: - De er ville

Ryan Reynolds åpner opp om småbarnslivet.

FORELDRE: Ekteparet Blake Lively og Ryan Reynolds har tre barn sammen. Nå åpner sistnevnte opp om småbarnstilværelsen. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
FORELDRE: Ekteparet Blake Lively og Ryan Reynolds har tre barn sammen. Nå åpner sistnevnte opp om småbarnstilværelsen. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at skuespillerparet Blake Lively (34) og Ryan Reynolds (45) har vært regnet som et av Hollywoods mest stabile par siden bryllupet deres i 2012.

I løpet av ekteskapet har duoen fått de tre døtrene James (7), Inez (5) og Betty (2), noe som tilsynelatende ikke bare er en dans på roser for paret. Nå åpner nemlig Reynolds seg om hvordan det egentlig er å være småbarnsforelder.

- De er ville

Tirsdag gjestet 45-åringen «Creativity at the Pace of Culture» i den franske byen Cannes. Det gjorde han først og fremst for å snakke om global markedsføring, men samtidig røpet han også detaljer fra familielivet, skriver People.

- Jeg er far til tre jenter. De er ville. Jeg tror de har rabies noen ganger, spøkte han, mens det brøt ut i latter fra publikum.

Filmstjerna reflekterte også over at det er hans tre døtre som har lært ham mest.

- Jeg er som alle foreldre - jeg har øyeblikk hvor jeg bare klikker. Det er ikke det du gjør i øyeblikket som er interessant, det er det du gjør etterpå, innrømmet han.

- Brutale feil

Videre følger Reynolds opp med at hans «brutale feil» i livet har gitt ham innsikt og inspirert ham mer enn noen av hans karrieresuksesser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.