Tonje Frigstad og Simon Trondstad:

Om forholdet: - Ikke normalt

«Farmen»-duoen fikk tidlig kjærestestempelet. Nå snakker de om hvordan det opplevdes.

SNAKKER UT: Simon Trondstad Jacobsen og Tonje Frigstad åpner opp om forholdet og bruddet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SNAKKER UT: Simon Trondstad Jacobsen og Tonje Frigstad åpner opp om forholdet og bruddet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hele Norge fulgte med da Tonje Frigstad (22) og Simon Trondstad Jacobsen (23) fant tonen på «Farmen»-gården i 2021. Alle ventet på den store kjæresteavsløringen, som til slutt kom desember 2021.

Forholdet skulle imidlertid ikke vare - noen måneder seinere var bruddet et faktum. Begge parter har i etterkant gått gode for at de har beholdt vennskapet og at de har en fin tone seg imellom.

Bakgrunnen for bruddet skal ha vært at de to innså at de passet bedre som venner enn kjærester.

- Vi har en veldig god tone og henger masse sammen, så det er absolutt ikke dårlig stemning, har Frigstad blant annet uttalt til Dagbladet i etterkant av bruddet.

Nå åpner hun ytterligere opp i podkasten til tidligere «God kveld Norge»-kollega Niklas Silseth Baarli (33), og hans ektemann Benjamin Baarli Silseth (30).

- Ble definert

I podkasten «Baarli og Benjamin går til terapi» får Frigstad på nytt spørsmålet om hva som skjedde og hvorfor hun har blitt singel. 22-åringen er fremdeles klar på at det er utrolig fint å forelske seg inne på «Farmen»-gården, og at man får et helt spesielt bånd hun tror det er umulig å få på utsida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer