Joel Kinnaman:

Om forlovelsen: - Var forbanna

Den svenske skuespilleren forteller ærlig om den vanskelige tida.

FORLOVET: Da Joel Kinnaman fridde til kjæresten Kelly Gale, var det ikke bare lykkerus. Foto: Eric Charbonneau/Shutterstock/NTB
FORLOVET: Da Joel Kinnaman fridde til kjæresten Kelly Gale, var det ikke bare lykkerus. Foto: Eric Charbonneau/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den svenske skuespilleren Joel Kinnaman (42), kjent fra filmer og serier som «Suicide Squad» og «House of Cards», har vært i et forhold med Victoria's Secret-modellen Kelly Gale (27) i tre år.

I fjor tok paret forholdet ett steg videre, da han pent kunne tre en diamantring på modellens finger, etter å ha fått et rungende ja på spørsmål om hun vil gifte seg med ham.

Nå avslører imidlertid paret at det ikke bare var en dans på roser i tida rundt forlovelsen.

FORLOVET: Alt gikk ikke på skinner da kjæresten til Ulrikke Brandstorp skulle fri. Reporter: Celina Morken. Video: Luna Lea Vis mer

- Forbanna

Det er i et nytt intervju med Vogue Scandinavia at Gale og Kinnaman forteller om ukene før og etter frieriet. Der kommer det blant annet fram at Gale bare tre uker før frieriet fant sted, fortalte til Kinnaman at hun ikke var klar for å gifte seg.

Modellen hadde til og med gitt beskjed til venner og familie at de måtte stoppe han fra å fri, ettersom hun ikke følte seg klar.

Kinnaman mente imidlertid på sin side at hun ikke kunne bestemme når han skulle fri, og kort tid seinere gikk han til innkjøp av en forlovelsesring og fridde.

- Jeg sa ja, men jeg var ganske forbanna. Det hadde blitt så ukomfortabelt hvis jeg sa nei, sier Gale i intervjuet, og innrømmer at hun ikke brukte ringen hver dag i den perioden.

- Burtalt og smertefullt

Bakgrunnen for at modellen tvilte på en eventuell forlovelse, var fordi paret i utgangspunktet hadde flere «grunnleggende problemer» i forholdet - som de den gang ikke hadde løst.

Kinnaman tenkte imidlertid problemene ville løse seg bare de forlovet seg.

BRYLLUP: Pia Tjelta og Oddgeir Thune avslørte at de hadde forlovet seg i 2020. Slik svarte hun da vi spurte om bryllupsplanene. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Etter forlovelsen begynte paret å gå i terapi, samt jobbe hardt med forholdet. Nettopp dét har hjulpet paret stort, ifølge dem begge.

- Det har vært veldig brutalt og smertefullt, men vi tok oss gjennom det (...), sier skuespilleren.

- Nå vil jeg gifte meg, legger Gale til.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer