Jørgine Massa Vasstrand og Morten Sundli:

Om «Funky»-kjærestene: - Bra jenter

Letter på sløret om hva de synes om at «Funkytwins» har fått kjærester.

TV-AKTUELL GJENG: Morten Sundli og Jørgine Massa Vasstrand røper hva de synes om tvillingenes nye kjærester. Her er familien samlet på «Funkyfam»-lansering onsdag. Foto: Morten Eik / Se og Hør
TV-AKTUELL GJENG: Morten Sundli og Jørgine Massa Vasstrand røper hva de synes om tvillingenes nye kjærester. Her er familien samlet på «Funkyfam»-lansering onsdag. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Onsdag var det duket for lansering av den fjerde sesongen av TV 2-programmet «Funkyfam». Til stede var naturlig nok hovedpersonene selv, deriblant Jørgine Massa Vastrand (32), også kjent som «Funkygine», og ektemannen Morten Sundli (32).

Siden sist Norge fikk se den energiske og sammensveisa familien på skjermen har det skjedd litt av hvert. Blant annet er Vasstrand blitt firebarnsmor, da hun og ektemannen tidligere i år fikk sønnen Indigo Iro.

Fra før har hun og Sundli også Milano (3), mens Vasstrand har Sokrates (8) og Filippa (13) fra et tidligere forhold.

TÅREVÅTT: Synet av lillebror Noah gjør at Jørgine Massa Vasstrand blir rørt til tårer i mandagens episode av «Funkyfam». Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Det er imidlertid ikke bare den lille sønnen som er ny i «funky»-familien.

I februar røpet nemlig Vasstrands yngre brødre, tvillingene Emil og Silas Massa Vasstrand (24), at de begge har fått seg kjærester. Også kjærestene, Sanne Margrethe Solberg-Jünge og Ilia Marie Stenersen, blir å se i den nye sesongen av «Funkyfam».

«Funky»-familien er som kjent en sammensveiset familie som bruker mye tid sammen, og Sundli uttrykker overfor Dagbladet at Vasstrand kanskje er den som har følt mest på at tvillingene har fått seg kjærester.

FORNØYDE: Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli er fornøyde med «Funkytwins»' nye kjærester. Foto: Morten Eik / Se og Hør
FORNØYDE: Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli er fornøyde med «Funkytwins»' nye kjærester. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

- Det er du som har følt på det at de ikke har vært like mye hos oss som de var før, og det er kjempeforståelig, sier Sundli til Vasstrand.

Til Dagbladet er Vasstrand og Sundli imidlertid samstemte i at tvillingenes nye kjærester er gode tilskudd til gjengen.

FORELSKA: Etter måneder med spekulasjon, bekreftet endelig Emil og Silas Massa Vasstrand at det lukter av kjærlighet for gutta om dagen. Reporter: Thea Hope. Video: Luna Lea / Rød Løper Vis mer

- Vi liker begge to veldig godt, og de liker å henge med oss og det setter vi pris på. Vi er mange, så når de skal henge med oss er det unger og bikkjer og full pakke, så jeg hadde skjønte det om det var noen som ikke syntes det var så stas, for det er mye - men de liker det, og det er bra, sier Sundli.

Det kan kanskje oppleves som litt vanskelig å få innpass i den energiske familien, og Vasstrand er klar på hva hun ønsker hos nye tilskudd.

- Jeg liker folk som er litt «hands on» og som tør å ta den bikkja og kjefte litt på den, og sette på plass en unge som er umulig, at det er noen som kommer inn og tør å ta plass og tør å være seg selv, sier hun og fortsetter:

- Og det er disse jentene virkelig. Det er ekstremt lite tilgjorte, skikkelig ordentlige, bra jenter. Stolt av guttene.

RANET: Ferien i Italia til Emil og Silas Massa Vasstrand gikk ikke helt som planlagt. Video: Privat / Rød Løper Vis mer

Den nye sesongen av «Funkyfam» har premiere mandag 15. august på TV 2 Play og TV 2 Livsstil.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer