Funkygine:

Om graviditeten: - Uhell

Jørgine Massa Vasstrand gleder seg til å bli firebarnsmor, men røper at det ikke var planlagt med nytt barn nå.

GRAVID: Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», forteller hvorfor hun ikke liker å være gravid. Video: Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I starten av juli kunne ektepar og tv-profiler Jørgine «Funkygine» (31) og Morten Sundli (31) dele at de venter barn igjen. Førstnevnte har to barn fra et tidligere forhold, og de to fikk sitt første barn sammen i 2018.

Vasstrand har tidligere vært åpen om vanskelige graviditeter.

Når Dagbladet møter henne på høstlanseringen til TV 2, i forbindelse med en ny sesong av tv-serien «Funkyfam», legger hun ikke skjul på at det også denne gangen er utfordrende med barn i magen.

- Jeg liker ikke å være gravid. Jeg synes det er kjedelig, og det varer for lenge. Det er bare drit, sier hun lattermildt.

Kommer tett på

Fram til nå har hun ikke delt mye av graviditeten i sosiale medier, men kan fortelle at tv-kameraene kommer tett på under svangerskapet i den kommende sesongen.

- Jeg har ikke helt hatt overskudd til å dele, men det er lettere når det er et kamera som står og filmer enn å lage innhold selv. Der kommer man ganske tett på, men jeg har ikke sett noe ennå, så det er jeg veldig spent på, sier hun.

Den tredje sesongen av «Funkyfam» har premiere i oktober.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.