Helene Olafsen:

Om gravidryktene: - Tydeligvis noe folk ser veldig etter

Helene Olafsen og kjæresten Jørgen Nilsen har akkurat kjøpt drømmehuset. Familieforøkelse på nåværende tidspunkt avkrefter hun derimot.

FLYTTEKLAR: Helene Olafsen letter på sløret om boligkjøpet og fremtidsplaner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLYTTEKLAR: Helene Olafsen letter på sløret om boligkjøpet og fremtidsplaner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kunne «Senkveld-»programleder Helene Olafsen (29) og kjæresten, «Skal vi danse»-proffdanser Jørgen Nilsen (29), avsløre at de nå tar forholdet et steg videre. Paret har nemlig kjøpt seg hus sammen.

Da Dagbladet møtte Olafsen i anledning Elles årlige sommerfest tirsdag kveld, delte hun mer enn gjerne detaljer om boligkjøpet, og ikke minst kunne hun fortelle at de har mye jobb foran seg.

- Kaos

Huset de har kjøpt er ifølge 29-åringen gammelt, og krever derfor en hel del oppussing, noe de skal bruke store deler av sommeren på.

- Hele leiligheten min ser ut som et kaos med bokser overalt. Så vi skal flytte og selge hus og i det hele tatt, men det er veldig verdt det, så jeg gleder meg, sier hun.

Olafsen og Nilsen fant lykken da førstnevnte var deltaker mens Nilsen var proffdanser i «Skal vi danse» i 2017. De to gikk helt til topps, og stakk av med seieren. Året etter bekreftet de to at de var blitt et par.

Fram til nå har de hatt hver sin bolig, selv om de har tilbrakt mye tid sammen.

- Nå blir vi offisielt samboere, sier Helene, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer