<strong>FLYTTEKLAR:</strong> Helene Olafsen letter på sløret om boligkjøpet og fremtidsplaner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLYTTEKLAR: Helene Olafsen letter på sløret om boligkjøpet og fremtidsplaner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Helene Olafsen:

Om gravidryktene: - Tydeligvis noe folk ser veldig etter

Helene Olafsen og kjæresten Jørgen Nilsen har akkurat kjøpt drømmehuset. Familieforøkelse på nåværende tidspunkt avkrefter hun derimot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kunne «Senkveld-»programleder Helene Olafsen (29) og kjæresten, «Skal vi danse»-proffdanser Jørgen Nilsen (29), avsløre at de nå tar forholdet et steg videre. Paret har nemlig kjøpt seg hus sammen.

Da Dagbladet møtte Olafsen i anledning Elles årlige sommerfest tirsdag kveld, delte hun mer enn gjerne detaljer om boligkjøpet, og ikke minst kunne hun fortelle at de har mye jobb foran seg.

- Kaos

Huset de har kjøpt er ifølge 29-åringen gammelt, og krever derfor en hel del oppussing, noe de skal bruke store deler av sommeren på.

- Hele leiligheten min ser ut som et kaos med bokser overalt. Så vi skal flytte og selge hus og i det hele tatt, men det er veldig verdt det, så jeg gleder meg, sier hun.

<strong>FESTKLAR:</strong> Helene Olafsen for første gang på Elle-festen tirsdag kveld. Foto: NTB Scanpix
FESTKLAR: Helene Olafsen for første gang på Elle-festen tirsdag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Olafsen og Nilsen fant lykken da førstnevnte var deltaker mens Nilsen var proffdanser i «Skal vi danse» i 2017. De to gikk helt til topps, og stakk av med seieren. Året etter bekreftet de to at de var blitt et par.

Fram til nå har de hatt hver sin bolig, selv om de har tilbrakt mye tid sammen.

- Nå blir vi offisielt samboere, sier Helene, og fortsetter:

- Jeg forventer å ha det veldig fint og være lykkelig hver eneste dag. Vi har kjøpt drømmehuset, så jeg tror det kommer til å gjøre at vi koser oss kanskje enda mer.

Tross drømmehuset i boks er det som nevnt et gammelt hus som krever mye oppussing. Nilsen er snekker, og Olafsen legger derfor ikke skjul på at kjæresten vil få ansvar for mye av oppussingen.

- Jørgen er jo veldig flink, han er jo snekker. Jeg overlater det til han, så kan jeg lage vafler og stille med mat, sier hun og flirer.

- Det er jo en kjent sak at man kan gå hverandre på nervene under oppussing. Hvordan tror du det blir?

<strong>TIL TOPPS:</strong> Helene og Jørgen vant «Skal vi danse» i 2017. Året etter bekreftet de at de var blitt et par. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
TIL TOPPS: Helene og Jørgen vant «Skal vi danse» i 2017. Året etter bekreftet de at de var blitt et par. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Jeg tror ikke det blir sånn, for han vet liksom når jeg blir irritert. Så lenge jeg får opplæring så skal det gå greit. Han må bare ikke forvente at jeg kan noe, for jeg kan ingenting om hamring og sånt. Han må lære meg, innrømmer hun.

Paret ser for seg å flytte inn i sin nye bolig på Nordstrand i Oslo i oktober. Frem til da flytter de hjem til «Senkveld»-programlederens familie med alle tingene. I tillegg blir det pendling til Bergen for å gjøre klart Nilsens hus for salg.

SENKVELD: I anledning ny sesong med «Senkveld» skulle deltagerne gjennom en hinderløype utkledd som hunder, men opplegget fikk plutselig en litt annen vending. Video: Mathilde Lea Vis mer

Familieforøkelse

Helene Olafsen har virkelig tatt steget inn i offentligheten de siste par årene. På spørsmål om hva det villeste ryktet hun har hørt om seg selv er, forteller 29-åringen lattermildt at det stadig spekuleres i om hun er gravid.

- Det har jeg vært opptil flere ganger, i år også. Det er tydeligvis noe folk ser veldig etter, sier hun lattermildt.

Overfor Dagbladet avkrefter programlederen ryktene som svirrer, men forteller at hun mer enn gjerne vil stifte familie etter hvert, bare ikke akkurat nå.

- Selvfølgelig!

- Når ser du for deg at dere skal stifte familie?

- Det tror jeg er en sånn ting som aldri passer, svarer hun.

I første omgang skal paret nå flytte sammen, om lag ni måneder etter de avslørte at de var et par.

BITTER: Den tidligere snøbrettkjøreren, Helene Olafsen, imponerte stort forrige vår med hennes innsats i «Mesternes mester». Dessverre glapp seieren såvidt, etter en nervepirrende duell med Anders Jacobsen. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Herregud, dette blir gøy

Huskjøpet avslørte paret selv på Instagram.

- Hohoho vi har akkurat kjøpt hus, jublet Olafsen i innlegget.

På bildet kysser proffdanseren henne mens hun smiler bredt og holder noe som kan se ut som en kjøpekontrakt i hånden.

Også Nilsen delte den glade nyheten med følgerne sine i sosiale medier.

- Vi har kjøpt oss hus sammen. Herregud, dette blir gøy gullet, skrev han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer