Petter Stordalen på bryllupsdagen:

Om Gunhild: - Trodde aldri jeg skulle møte en kvinne som deg

Delte romantisk Instagram-innlegg i anledning bryllupsdagen.

BRYLLUPSDAG: Petter og Gunhild Stordalet giftet seg for ni år siden og i anledning bryllupsdagen delte førstnevnte en kjærlighetserklæring på Instagram til sin kone. Foto: Andreas Fadum
BRYLLUPSDAG: Petter og Gunhild Stordalet giftet seg for ni år siden og i anledning bryllupsdagen delte førstnevnte en kjærlighetserklæring på Instagram til sin kone. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den 12. juni 2010 giftet hotellkongen Petter Stordalen (56) seg med sin utkårede, lege og «EAT»-grunnlegger Gunhild Stordalen (40), men det skulle vise seg å være vanskelig å kapre 40-åringens hjerte.

Da Gunhild først møtte sin fremtidige ektemann på en fest, trodde hun at han var en «profittjagende kapitalist», men inntrykket endret seg da de senere inngikk et veddemål. Hvis han løp fra henne måtte hun bli med i et bryllup i Finland.

- Når du er hard i troen, har du gjennomslagskraft. Men når det gjelder Petter var det han som insisterte på at vi skulle date, ikke jeg, har Gunhild tidligere fortalt til Dagbladet Magasinet.

Kjærlighet ved første blikk

Paret har vært gjennom tykt og tynt sammen, spesielt de siste årene hvor Gunhild har kjempet mot den livstruende bindevevssykdommen systemisk sklerose.

I anledning bryllupsdagen onsdag, delte Petter Stordalen et langt innlegg med en kjærlighetserklæring til kona på Instagram, fulgt av et bilde av paret sammen.

- Det er på dagen ni år siden jeg giftet meg med Gunhild. For meg var det kjærlighet ved første blikk. Det tok litt lengre tid for Gunhild, skriver hotellkongen, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer