Sondre Justad:

Om «hemmelig» kjæreste: - Lykkelige

Den populære artisten letter på sløret om forholdet.

STOLT: Sondre Justad skryter stort av kjæresten, etter at han forrige helg tok han med opp på scenen. Foto: andreas Fadum / Se og Hør
STOLT: Sondre Justad skryter stort av kjæresten, etter at han forrige helg tok han med opp på scenen. Foto: andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det var i mars dette året at artist Sondre Justad (32) kunne avsløre at han var i et forhold, i et Instagram-innlegg. I samme innlegg kunne han også røpe at paret bor sammen - til tross for at fansen ikke hadde fått med seg at han var i et forhold.

Artisten har nemlig holdt samboeren utenfor rampelyset - helt til nå.

Forrge helg fylte Justad Oslo Spektrum med hylende fans og musikkelskende gjester. Dit hadde han også tatt med kjæresten.

Og ikke nok med det: det smeltet nemlig trolig mange av fansens hjerter da han dro kjæresten opp på scenen, foran et fullspekket Spektrum. Sammen sang de låta «Befri mæ».

KJÆRESTE: Under Sondre Justads konsert i Oslo spektrum dukker artistens kjæreste opp på scenen for å være med på låta «Befri mæ». Video: Martine Johansen Vis mer

I forbindelse med P3 Gull lørdag kveld, hyller artisten kjæresten overfor Dagbladet.

- Det var så modig av han, og utrolig bra sunget. Jeg blir helt overveldet av han. Jeg pleier å bruke et par låter på å bli varm i trøya. Han kom ut der iskald, men og drit varm, og bare leverte i de tre minuttene, skryter han.

Videre kan Justad fortelle at konserten er noe av det største han har opplevd.

- Det var det største jeg har opplevd i hele livet. Det kommer til å ta lang tid å fordøye. Sykt mektig, og så sykt mye følelser. Det var så masse varme. Det var det sterkeste konsertøyeblikket jeg har opplevd noensinne. Det var sykt fint.

RIV I HJERTET: I kveldens Senkveld forteller Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

Han legger heller ikke skjul på at kjærligheten blomstrer mellom de to turtelduene.

- Vi er lykkelig. Vi har et veldig sunt og godt forhold.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer