Eyvind Hellstrøm:

Om kjæresten: - Hun dalte ned fra himmelen til meg

Mesterkokken deler varme ord om kjæresten Anita Rennan.

KJÆRESTER: Eyvind Hellstrøm åpner opp om kjæresten Anita Rennan til kompisen og kollega Truls Svendsen. Foto: Andreas Fadum
KJÆRESTER: Eyvind Hellstrøm åpner opp om kjæresten Anita Rennan til kompisen og kollega Truls Svendsen. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gjennom hele to sesonger har mesterkokken Eyvind Hellstrøm (70) og programleder Truls Svendsen (46) sjarmert seerne gjennom sin egen TV-serie, «Truls à la Hellstrøm».

I programmet, der Hellstrøm forsøker å gjøre Svendsen til en mesterkokk, og Svendsen forsøker å få Hellstrøm til å løsne litt på snippen, har duoen utviklet et varmt og godt vennskap på TV-skjermen. Stadig viser det seg at de to kanskje ikke er så ulike som først antatt.

Én ting de har til felles er deres noe nylig endrede sivilstatus. Tidligere i år, under den årlige «Gullruten»-utdelinga, viste de fram kjærestene sine på rød løper for første gang.

Svendsen kom sammen med kjæresten Charlotte Smith (30), og Hellstrøm med kjæresten Anita Rennan (39).

- Vi er kjærester. Vi har vært sammen lenge. Vi har jobbet sammen, reist sammen og gjort utrolig mye hyggelig sammen, uttalte Hellstrøm til Dagbladet den gang.

I ukas episode av TV 2-programmet legger ikke tv-profilene, som store deler av livet har vært single menn, skjul på at livet har forandret seg etter at de fant kjærligheten.

Varme ord

I onsdagens episode var det selveste julaften og ribbesteking som sto på agendaen. Mellom slaga med matlaging ble det også rom for annen prat. Blant annet om deres nye juletradisjoner med kjæreste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer