ABBA-Björn Ulvaeus:

Om kjæresten: - Falt pladask

Letter på sløret om sitt første møte med kjæresten.

FORELSKET: Björn Ulvaeus og kjæresten Christina Sas. Foto: Pelle T Nilsson/Swedish Press Agency
FORELSKET: Björn Ulvaeus og kjæresten Christina Sas. Foto: Pelle T Nilsson/Swedish Press Agency Vis mer
Publisert

For over ett år siden kom nyheten om at ABBA-stjernen Björn Ulvaeus (77) og kona Lena Ulvaeus (73) skulle skilles. Det tidligere ekteparet var gift i 41 år og fikk to barn sammen.

Ulvaeus har tidligere også vært gift med ABBA-kollega Agnetha Fältskog (72), men duoen skilte lag i 1979.

Til tross for at ingen av ekteskapene skulle vare, lå ikke 77-åringen på latsiden. Fem måneder etter bruddet kunne han avsløre at han hadde funnet kjærligheten på ny med Christina Sas, som også jobber i musikkbransjen.

I søndagens episode av Bianca Ingrossos (28) talkshow er den svenske artisten gjest. Der forteller han om sitt første møte med sin nye kjæreste, ifølge Expressen.

NY KJÆRESTE: Frank Løke viser fram kjæresten på premieren 71 grader nord team. Video: Luna Lea. Reporter: Frank Løke Vis mer

Falt pladask for kjæresten

Ulvaeus avslører at han møtte sin utkårede under innspillingen av et TV-program i Tyskland. Han legger ikke skjul på at det kriblet litt ekstra i magen da han så henne for første gang.

På spørsmål om de «falt pladask» for hverandre, er han tydelig:

- Det kan du vel si, i alle fall jeg, forteller han, og legger til:

ROMANSE: Björn Ulvaeus legger ikke skjul på at han falt pladask for kjæresten Christina Sas. Foto: Fredrik Persson/AFP/NTB
ROMANSE: Björn Ulvaeus legger ikke skjul på at han falt pladask for kjæresten Christina Sas. Foto: Fredrik Persson/AFP/NTB Vis mer

- Jeg har vært forelsket en rekke ganger. Da jeg var tenåring skjedde det ofte, men det teller ikke. Så har jeg vært forelsket to ganger etter det, dette er den tredje.

I episoden svarer også ABBA-stjernen på spørsmål om hvordan han er på date, og om han vanligvis blir sjekket opp. 77-åringen forklarer at han fikk mer oppmerksomhet som ung enn han får i dag.

- Det er klart at på den tiden da jeg var tenåring og hadde mine første hits, da ble jeg sjekket opp ganske ofte.

Paret er i dag samboere og har siden i fjor høst bodd i Ulvaeus' luksusleilighet på Östermalm i Stockholm.

KJÆRLIGHET: Emilie Nereng fortalte om kjæresten på den røde løperen på Vixen Awards. Reporter: Jenny Emilie Aas. Video: Luna Lea / Rød Løper Vis mer

- Datet en stund

Det var i sommer at Ulvaeus kunne dele gladnyheten om at han hadde fått seg ny kjæreste etter bruddet.

På premieren til musikalen «Pippi på Cirkus», ankom ABBA-stjernen den røde løperen hånd i hånd med ingen ringere enn Sas.

- Dette er kjæresten min, Christina. Vi har datet en liten stund og jeg fikk lyst til å ta henne med på arrangementet. Så dette er første gang vi går ut sammen, avslørte Ulvaeus til svenske Hänt.

Ifølge danske B.T. jobber 77-åringens nye kjæreste også innenfor musikkbransjen, og er produktsjef hos Universal Music Group. Det er forøvrig samme plateselskap som ga ut ABBAs nyeste album, «Voyage».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer